Kasza tibi challenge diétáról mi a vélemenyetek? Tenyleg ennyire hatasos lenne?
#14: Hű. Ez most megdöbbentett. Én is gondolkodtam rajta, mert rengeteg a sikertörténet az oldalon, illetve Tibi naponta többször bejelentkezik, biztatja a csapatot. Illetve tegnap mutatta, hogy milyen sok rendelést visz óránként el tőlük a GLS futár.
Meg most nyaraláson hízott Tibi egy kilót és lefogy hármat, mert motivàlni akarja a többieket. Vagy ez tényleg kamu? :(
A legtöbb ilyen és ehhez hasonló módszerek, a buta emberekből élnek és erre építenek! DE! Nem mondom, hogy ez a diéta rossz, és azt sem, hogy jobb, mint bármi más egyéb! Ami ebben pozitív, hogy Tibi próbálja követni, segíteni a "csapatot", amivel egy kis plusz löketet ad az egészhez, és talán azt érzi az ember, hogy fogják a kezét ebben a nehéz vállalásban! Ez szerintem tök pozitív! És persze hogy egy üzlet, mint ahogyan minden más is, legyen az diéta vagy bármi élelmiszer, árucikk stb. Ezzel nincs baj! A baj inkább az emberek fejében van, mert minden diétázó, és minden erre építő terméktől csodákat várnak! És úgy gondolják, majd ettől vagy attól könnyen lefogyok, vagy ha nem is könnyen, de legalább nem annyira nehezen! Biztos van pár ember, akinek kell az, hogy mint egy Kasza Tibi is, segítsem, fogja a kezét, adjon neki tanácsot, és ez tök jó! Ezzel picit pórbálja összefogni, közösséggé kovácsolni a csapatot, ami egyébként jól szokott elsülni és sokaknak segíthet! De azt is be kell látni, hogy egy diéta, vagy egy fogyókúra magadban kell, hogy eldőljön, és mindenkinek magát kell tisztába tenni, hogy ahogy kinéz, ahogy él, ahogy táplálkozik, az szar! Be kell látni, és el kellene már fogadni azt, hogy fogyni rohadt sok szenvedéssel és lemondással és kellemetlenséggel lehet! A képlet baromi egyszerű, és már százszor leírták mások is, kevés kalória, sok sport vagy mozgás! Cukrok elhagyása és minimális szénhidrát bevitel mellett!
Jómagam is 25-30kg súlyfelesleggel küzdök! Normálisan már nem tudom felvenni a zoknim, és a nagy WC után is elég vicces és nyomorult mozdulatokkal tudom csak fényesre törölni alul. Szóval ez már annyira feltuningolt, hogy mondom ez így nem mehet tovább. Napi 2-3 tábla csokit zabáltam, és folyamatosan nasiztam, valamint nem vetettem meg a finom házias kajákat sem! Állandóan tele volt a hasam! Szóval eldöntöttem, hogy minden nap mozgok, és a kajára is odafigyelek! Persze, nem akartam drasztikusan, mert úgy nem lehet! A reggeli kávéba mindig tettem cukrot, mert az úgy az igazi, azt nem vettem el magamtól, és a reggeliket sem sajnáltam, ezt nem adtam fel, toltam a kenyeret, mert az már nagyon rossz lett volna a közérzetemnek, és fogyni is könnyebb, ha legalább reggel és délelőtt jobb kedve van az embernek! 11 órára mindig valami gyümölcsöt ettem, Alma vagy banán, esetleg ezekből 2db. Ebédre próbáltam a lehető leg szénhidrát mentesebb dolgot választani, általában Rizs vagy Rizi-bizi és valamilyen sült vagy rántott hús (rendes bundában, vagy Cordon Bleu) vagy hal volt, de itt sok lehetőség van, sült csirkecomb, kacsa, cigánypecsenye stb stb. Uzsonnára mindig gyümölcsöt ettem, esetleg sovány sonkát magában, vagy főtt tojást. Utána mindig próbáltam mozogni. Szobabiciklin tekertem eleinte 10 perceket. Vagy sétáltam egy nagyot 30-50perc kb. Csak hogy szokjam! Ezek után már csak egy fehérje turmixot vagy van olyan termék, ami fehérjeport és rostokat is tartalmaz, azt ittam! De ez szinte minden nap ismétlődött, nem nagyon tartottam csaló napot, mert minden kaját megettem délben is, csak mondjuk fele akkora adagban, mint előtte. Két hét múlva már kocogtam és 20-30 perceket tekertem. Néha tartottam intervall szobabiciklis edzést is, mert az az egyik legjobb zsírégető! Jártam heti egyszer úszni is! De az első két három hét minden éjszakája rohadt kemény volt! Szenvedtem az éhségtől! De ha ezt kibírod, akkor utána még könnyebb és egyszerűbb lesz minden! Heti stabil 1kg-ot fogytam! Szóval nincsenek itt csodák és csodaszerek, itt csak az egyén van! Erősnek kell lenni, mert különben hiába kezded el egyik vagy másik diétát, szart sem fog érni! Ésszel kell csinálni, és akkor lesz eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!