Lehet fogyni a zöld teától-zöld tea kapszulától?
Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt, és hány kilót fogytatok zöld teával?
Aki használta már fogyókúrára meg ért az ilyesmihez az írjon.
2021. júl. 22. 22:41
A kérdező szavazást indított:
Igen, gyorsan
Igen, lassan
Nem
55 szavazat
1/9 anonim válasza:
Attól lehet fogyni, ha kevesebbet eszel, hiába veszel be bármit, amit csodaszernek reklámoznak.
2/9 anonim válasza:
Unokatesóm zöld teával váltotta ki a nasikat, így fogyott, neki szüksége volt ilyen kis rituálékra, hogy ha hazaér melóból vagy vasárnapi sorozatozáshoz... korábban sütizett/csipszezett, de már évek óta teázik helyette. Nyilván nem a teától fogyott, hanem hogy nem ette meg a sok felesleges kalóriát.
3/9 anonim válasza:
Persze hogy lehet mivel zsírégető hatása is van, meg erős méregtelenítő.Viszont szálasat kell inni, és sokat+kapszula is mehet jópár, naponta.
4/9 anonim válasza:
Önmagában semmit sem ér a zöld tea. Ellenben, ha diétázol és mozogsz, segít kipucolni, méregteleníteni, felfrissít, és segít a nasi utáni vágyat kordában tartani. Én is fogyasztom, de mellette fontos a kalóriadeficit és a sport. Ha bezabálsz két tál makarónit ebédre és ledöntesz egy liter zöld teát, azzal nem fogsz fogyni.
5/9 anonim válasza:
A kínai teától le lehet fogyni, ha gyalog mégy el érte Kínába.
6/9 anonim válasza:
Nyilván nem. Attól lehet fogyni, ha egészségesebben eszel, változtatsz a minőségen/ mennyiségen/ szükség esetén a tápanyag arànyokon, és rendszeresen mozogsz. Ennyi.
7/9 anonim válasza:
Igen, lehet.
VISZONT ehhez más tényezők is szükségesek. Önmagában nem oldja meg a problémát, mert ahhoz egészségesen kell táplálkozni, a szénhidrátot minimálisra csökkenteni.
A mindenféle divatos, méregdrága kapszula helyett a filteres zöld teát ajánlom.
Én inzulinrezisztens vagyok, ebből kifolyólag ha nem figyelnék, kórosan lassú lenne az anyagcserém (TÉNYLEG kórosan 🙄).
A zöld tea viszont segít ennek normalizálásában. Nem f*s@t meg (bocsánat 🤭), mint a csalán vagy a mate tea, viszont gyorsabb bélműködést eredményez, kihajtja a szervezetből a nem oda való anyagokat, ezáltal valóban jótékony hatással van a fogyásra.
8/9 anonim válasza:
40kg-ot fogytam teával meg kapszulával 1-év alatt úgy hogy egész nap gép előtt vagyok.Perdze hogy lehet.Napi 2,3×3dl ütés és legalább 3×2,3db kapszula.Csak ne egyél sokat.Kerüld a pékárut, édességeket és működni fog, mivel zsírt éget.
9/9 anonim válasza:
Zöld tea kapszulától fogyni? Miért nem veszel igazi szálas zöld teát? Az igazi tea, és még valóban hat is/egészséges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!