Ismeri.tek, van. tapasztalatotok a MAtcha Slim fogyasztó italról?
Az ilyen kamu táplálékkiegészítő afrodiziákumokkal szerintem hagyj fel.
Fogyás attól lesz, ha kaloriadeficitbe kerülsz (normalisan kajalsz vagy mozogsz vagy a ketto egyutt).
Én edzéshez BioTech Super Fat Burnert hasznalok, az elvileg segit konnyebben feldolgozni a testen lerakodott zsirt, evek ota hasznalom és hatasosnak bizonyul: jobban izzadok, jobban fogy a zsir. Bar izzadsag nagy resze is csak tavozo viz es sók.
De ha nem edzenek hiaba szednem. Ne varj csodát az ilyen szerektol ha nincs mellette edzes, jo etrend.
24/F
Aktív életmód mellet van ezeknek bárminemű (minimális) hatása.
Ha nem mozogsz mellé, akkor semmi értelműk nincs. Futócipőt se vesz az ember azzal a reménnyel, hogy felveszi a fotelban üléshez, hogy úgy kezdjen el fogyni.
Maga a matcha (zöld tea) jó ha diétázol, ajánlom mindenkinek. Mondjuk a matcha latténál a tejet és az édesìtőket azért ésszel.
Szerintem jobban jársz ha valami ázsiai boltból szerválsz igazi matchát és azt iszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!