Melyik a leghatásosabb?
Már nézegettem pár jó fogyasztó shake vagy tabletta után, de azért itt is fel tenném a kérdést. Nektek van külön tabletta, ital por vagy valami, ami a fogyást elősegítette?
Én a minap a Klimin Slim Shake-re találtam rá, azt írták, elvileg hatásos, de külső véleményekre is kíváncsi vagyok. A válaszokat előre is köszönöm.
Teljesen felesleges ilyen vacakokra kiszórni a pénzt, ha közben nem változtatsz az életeden. Tehát ha reggeliként lemegy egy shake, de utána tízórai címszóval megeszel két majonézes szendvicset, akkor még hízni is fogsz.
Ha képes vagy a teljes életeden változtatni, akkor azt eszel, amit akarsz (akár shake-t is, olyan mindegy), amíg belefér a kalóriakeretedbe. Szerintem jobban jársz az egy csirkemell + végtelen mennyiségű saláta lehetőleg öntet nélkül kombinációval, mint bármilyen trutyival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!