Melyik az a fogyasztószer ami tényleg beválik?
Figyelt kérdés
Tudom sport egészséges kaják stb. De én 9 hónapja szültem egyedül vagyok a babával vissza kell mennem dolgozni és nem
akarom h egy karcsúbb fiatalabb kitúrjon sajnos itt eléggé számít a cégnél. 9 kilót kéne leadnom 6 hét alatt
2010. aug. 14. 10:18
11/18 anonim válasza:
14:35 én csak ezt iszom :P nem vagyok éhes :D
12/18 anonim válasza:
Szia! Én a coffee slender fogyi tabival fogytam 7 hét alatt 6 kilót, nekem bejött, szerintem érdemes megpróbálni. Azt hiszem lehet kapni gyógyszertárban is, de mondjuk én neten rendeltem. Sok sikert!
13/18 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a babádat, az ő egészségét is veszélyezteted...
14/18 anonim válasza:
pajzsmirigyhormon, tiroxin (LT3, LT4)
15/18 anonim válasza:
Szoptatsz még?
Mert ha igen, akkor felejtsd el a fogyasztószereket. Egyél rendesen, és ha teheted, mozogj.
Ha nem szoptatsz, akkor próbálkozhatsz ilyenekkel (pl. az XLS állítólag elég jó, bár ez főleg a zsírokra megy rá, de nem terheli meg a szervezeted).
16/18 A kérdező kommentje:
Sajnos pár hete már nem eddig ezért nem is fogyóztam
2010. aug. 22. 14:40
17/18 anonim válasza:
Komolyan írtam, hogy próbáld ki a 30dayst, kismamák is nyugodtan szedhetik, és az eredmény...! De olvass utána nyugodtan :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!