Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Melyik az a fogyasztószer ami...

Melyik az a fogyasztószer ami tényleg beválik?

Figyelt kérdés

Tudom sport egészséges kaják stb. De én 9 hónapja szültem egyedül vagyok a babával vissza kell mennem dolgozni és nem

akarom h egy karcsúbb fiatalabb kitúrjon sajnos itt eléggé számít a cégnél. 9 kilót kéne leadnom 6 hét alatt

2010. aug. 14. 10:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
33%

6 hét alatt 9 kilót le ?

ez az alma - ásványvíz kombónak való feladat.

2010. aug. 14. 10:23
 2/18 anonim ***** válasza:
55%
A munkahelytől teszed függővé az egészségedet? Ha nem kellesz így, akkor keress egy normális munkahelyet, az alakodat meg normális módszerekkel állítsd vissza, ha az egészséged rovására megy, az a babának is rossz.
2010. aug. 14. 10:28
 3/18 anonim ***** válasza:
50%

alma-ásványvíz...gratulálok...idiota

Egyél minél több fehérjét (növényit és állatit is), és minél kevesebb szénhidrátot (testsúlyodnak megfelelően ki tudod számítani vmelyik oldalon), lehetőleg többször egyél egy nap (5-6). Egyébként a normális fogyási ütem 1-1,5 kg hetente.

2010. aug. 14. 10:40
 4/18 anonim ***** válasza:
65%

:D vicc... de tényleg... Hogy milliószor leírjuk hogy NINCSENEK ilyen szerek, erre jön mindig még egy valaki, aki megkérdezi, hogy de azért mégis biztosan van egy ilyen szer, melyik az?

Szerinted őrizzük a hétpecsétes titkot és csak 1034273. kérésre áruljuk el?

Egészségesen kell étkezned, magyarul diétáznod, de nem a 90 napos hülyeségeket, hanem életmódváltással. Tiszta kaják, kicsivel kevesebb mennyiségben mint a napi kalóriaszükségleted. Ez mellett napi fél óra kocogás, vagy ha nem tudsz elmenni akkor szobabiciklizz.

2010. aug. 14. 10:42
 5/18 anonim ***** válasza:
37%

turb.ó diéta turmix por ez nagyon bevált 2 hét alatt minusz 8 kg de ez drága 6000 ft körül van egy dobozzal ezért nem tudtam sokáig csinálni de elkezdtem hétfőn a well mix turmix porral ugyan ezt a fogyót ezt a port a rossman ba lehet kapni 1300 egy doboz és idáig minusz 3,2 kg nál járok ha van kérdésed ezzel kapcs akkor írj és válaszolok rá :D

remélem tudok neked segíteni és sok sikert a fogyihoz :D

2010. aug. 14. 11:57
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
11:57es vagyok még annyi hogy február környékén adtam le azt a - 8 kgt az nem jött vissza azóta se csak 0,5 kg jött vissza belőle de azért mert nem tornáztam miután abba hagytam :( amúgy sztem fél év alatt fél kg plusz nem sok :) de akkor nem volt pénzem hogy tovább csináljak bármilyen fogyit de most újra eltudtam kezdeni és boldog vagyok :D
2010. aug. 14. 12:02
 7/18 anonim ***** válasza:
35%
Jaj valamelyik nap is kiírtál egy ugyanilyen kérést, és ott is megmondtuk, hogy semmilyen csodaszer nem fog csak úgy lefogyasztani. Sport és normális kaják nélkül csak koplalással tudsz fogyni, azt meg úgyis visszaszeded utána!
2010. aug. 14. 12:45
 8/18 anonim ***** válasza:
51%

11:57 :)

Én is well-mixezek 3 napja. Te csak ezt iszod egész nap vagy eszel is mellé rendes ételt? Én délben ebédelni szoktam levest és gyümit.

2010. aug. 14. 14:35
 9/18 A kérdező kommentje:

Nem írtam ki ilyen kérdést úgy hogy a 12:45-s nem tudom miről beszél. fogyasztószer témakörbe írtam nem egészséges életmódos papolást kértem....

Akik a port ajánlották köszönöm kifogom próbálni. az olcsóbb verzió is jó?

2010. aug. 14. 15:06
 10/18 anonim ***** válasza:
48%
ADIPEX
2010. aug. 14. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!