Melyik az a fogyasztószer ami tényleg beválik?
Tudom sport egészséges kaják stb. De én 9 hónapja szültem egyedül vagyok a babával vissza kell mennem dolgozni és nem
akarom h egy karcsúbb fiatalabb kitúrjon sajnos itt eléggé számít a cégnél. 9 kilót kéne leadnom 6 hét alatt
6 hét alatt 9 kilót le ?
ez az alma - ásványvíz kombónak való feladat.
alma-ásványvíz...gratulálok...idiota
Egyél minél több fehérjét (növényit és állatit is), és minél kevesebb szénhidrátot (testsúlyodnak megfelelően ki tudod számítani vmelyik oldalon), lehetőleg többször egyél egy nap (5-6). Egyébként a normális fogyási ütem 1-1,5 kg hetente.
:D vicc... de tényleg... Hogy milliószor leírjuk hogy NINCSENEK ilyen szerek, erre jön mindig még egy valaki, aki megkérdezi, hogy de azért mégis biztosan van egy ilyen szer, melyik az?
Szerinted őrizzük a hétpecsétes titkot és csak 1034273. kérésre áruljuk el?
Egészségesen kell étkezned, magyarul diétáznod, de nem a 90 napos hülyeségeket, hanem életmódváltással. Tiszta kaják, kicsivel kevesebb mennyiségben mint a napi kalóriaszükségleted. Ez mellett napi fél óra kocogás, vagy ha nem tudsz elmenni akkor szobabiciklizz.
turb.ó diéta turmix por ez nagyon bevált 2 hét alatt minusz 8 kg de ez drága 6000 ft körül van egy dobozzal ezért nem tudtam sokáig csinálni de elkezdtem hétfőn a well mix turmix porral ugyan ezt a fogyót ezt a port a rossman ba lehet kapni 1300 egy doboz és idáig minusz 3,2 kg nál járok ha van kérdésed ezzel kapcs akkor írj és válaszolok rá :D
remélem tudok neked segíteni és sok sikert a fogyihoz :D
11:57 :)
Én is well-mixezek 3 napja. Te csak ezt iszod egész nap vagy eszel is mellé rendes ételt? Én délben ebédelni szoktam levest és gyümit.
Nem írtam ki ilyen kérdést úgy hogy a 12:45-s nem tudom miről beszél. fogyasztószer témakörbe írtam nem egészséges életmódos papolást kértem....
Akik a port ajánlották köszönöm kifogom próbálni. az olcsóbb verzió is jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!