Hogyan lehet 16-17 kilót leggyorsabban legegyszerűbben leadni?
18 évesen 80 kg voltam (most 19 vagyok), nem használt semmilyen fogyókúra, a fogamzásgátlótól jött rám 15 kg, ezért elkezdtem szedni az akkor még gyógyszertárban kapható reductilt, én attól kb 6 kg-t fogytam 3 hónap alatt. miután betiltották én rendeltem regenont, azt szedtem kb 2 hónapig, attól kb 4 kg-ot fogytam. a gyógyszerek között tartottam szünetet, és közben nem jött vissza egy kg sem. Most az adipexet szedem, a regenon után is szüneteltem, most 65 kg vagyok már. nem tudom pontosan, hogy melyiktől fogytam a legjobban, mert én közben tudatosan diétáztam (ami így nem esett nehezemre). még mindig szeretnék fogyni 10 kg-ot, mert 161 cm vagyok, de nem adom fel, már lassan 1 éve fogyókúrázok. ezek a gyógyszerek nekem segítettek, nekem nem volt mellékhatása,
de elhiszem, hogy valakinek árt. szerintem egy próbát megér. ha beteg vagy tőle nyilván nem szeded tovább. több ismerősöm is lefogyott ezekkel a módszerekkel azóta.
nekem azóta sokkal nagyobb az önbizalmam, hogy érzem, hogy egyre kisebb és csinosabb vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!