Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Melyik a legjobb fogyasztószer?

Melyik a legjobb fogyasztószer?

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 12:21
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Senki nem használt semmilyen szert???Mindenki csak diéta meg torna???Ugyan már én nem a tiltott szerekre gondoltam hanem amit bárhol lehet venni de úgy látom feleslegesen gyártanak ilyeneket mert senki nem veszi meg.
2010. aug. 12. 16:51
 12/25 anonim ***** válasza:
51%
Vannak működő zsírégetők elismert gyártóktól, de önmagukban szart sem érnek. Pontos, megfelelő diéta és mozgás kell hozzá! Ebbe pedig nem fér bele az, hogy néha megeszek egy kis csokit, meg egy szelet pizzát, vagy az, hogy elsunnyogom a mozgást! Azonban ha kitartó vagy, és betartod a "szabályokat" felgyorsítják a folyamatot. Elsősorban egyébként testépítők használják ezeket a készítményeket.
2010. aug. 12. 19:52
 13/25 anonim ***** válasza:
68%
hát én leadtam 15 kg-ot mindenféle vacak nélkül, szóval hidd el, van fogyás pénzkidobás nélkül :)
2010. aug. 12. 20:06
 14/25 A kérdező kommentje:
Nem olyan könnyű a dolog mert szülés és szoptatás után vagyok és a gyerek mellett nem olyan egyszerű orákat tornázni.A testépítők szerintem nem fogyasztanak almaecet kapszulát vagy káposztaleves kapszulát.
2010. aug. 12. 20:48
 15/25 anonim ***** válasza:
51%

De, én sokat kipróbáltam. Ennek alapján írtam, hogy szerintem nem használ egyik sem különösebben - nekem nem használt. A legtöbbre rá is van írva, hogy csak diéta mellett használ (ami vicces, mert a diéta önmagában is használna).

Olyat meg nem szednék be, mint pl. a Reductil, félnék a mellélhatásoktól, meg úgy tudom, hogy az idegi alapon csinál valamit, hát az én agyamba ne másszon bele semmi ilyen szer. :D

Ne költsd ilyenekre a pénzed, nem éri meg.

2010. aug. 12. 22:52
 16/25 anonim ***** válasza:
Valóban nem fogyasztanak almaecet kapszulát, ezek szart nem érnek... Amiket én említettem azok ténylegesen használhatnak, de nem úgy h tespedsz mellette. Ilyen pl. az L-karnitin, biztos hallottál már róla. De lehet zsírégető hatása a zöld teának is, ha nagyobb mennyiségben fogyasztod.
2010. aug. 12. 23:28
 17/25 anonim ***** válasza:
Én az ocean 74 nevű étrend kiegészítőt szedem, nekem teljesen bejött, van benne L-karnitin, zöld tea, meg egy csomó ásványi anyag, egyrészt fogytam is, másrészt a közérzetem is jobb lett tőle. Sok sikert! :)
2010. aug. 15. 08:30
 18/25 anonim ***** válasza:
Én mániákus fogyókúrázó voltam évekig (anorexiás is voltam), ki is próbáltam a diéta, edzés mellett mindenféle kapszulát. Elcsépelt szöveg, de önmagában tényleg nem fog egyik sem használni. Annyit segíthet, hogy nekem adott egy kis motivációt,illetve amit érdemes szedned, az az L-karnitin. Nem károsítja a szervezetet (alapból is megtalálható a szervezetben, csak nem elegendő mennyiségben). Kb 1000-2000mg kell, edzés előtt. Edzeni meg amúgy nem kell órákat meg mindennap(elég minden másnap). Úgyis a kajálás a legfontosabb.
2010. aug. 16. 11:50
 19/25 anonim válasza:

A fogyasztó szerek semmit sem hatnak!Én már próbáltam mindent.Most rendszeresen étkezem,sportolok és máris látszik az eredmény. :)

Attól hogy diétával lefogysz valamennyit nem lesz túl hatásos mert vissza fogod hízni,nálam is így volt. :S

2010. aug. 23. 18:52
 20/25 anonim ***** válasza:
Tudtommal az Adipex elég hatásos. Én még nem próbáltam, viszont sok helyen olvastam róla, persze ennek is vannak mellékhatásai.
2010. aug. 23. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!