Mysimba szedését leállította a dokim. Ennek ellenére folytathatom?
Persze! - ha magad feje után mész, minek mentél dokihoz
Orvosi ellenjavallat esetén szedni a gyógyszert nem vall nagy megfontoltságra (ész sem kell hozzá, csak tabletta...).
Én megnéztem mi az a mysimba.Azt írja,naltrexone.Ezt a heronista ismerősöm szedte mikor próbált leállni, ez egy ópiát antagonista.Létezik,vagy valamit nagyon félreolvastam? Nem tudom,hogy tudod-e mi az tramadol,de régen Magyarorszàgon hozzá lehetett jutni,és sok rossz körökben forgó nő ezzel akart fogyni....
De mondom,lehet én értelmeztem valamit félre.Léteznek más vényköteles fogyást segítő gyógyszerek,esetleg kérdezd meg az orvosod,hogy írjon fel valami alternatívát.
Utolsó, erről Én még nem hallottam. :D Nekem túlsúly miatt írták fel.
Nem tartja már indokoltak az orvosom a tovább szedését 15kg leszaladt. Persze a megfelelő étkezés mellett.
Csak nem tudtam mit kezdjek így a megmaradt adaggal, mert marha drága gyógyszer, most meg dobhatom ki.
Utánanéztem, sok mellékhatása van, olyanok is, amik gyakran előfordulnak. Az agyra hat, így pszichés betegségeket is kialakíthat vagy súlyosbíthat.
Egyébként nem drágább, mint a többi gyógyszer, sőt, csak nincs rá TB-támogatás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!