Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Diet shake nevű (Tescoban...

Diet shake nevű (Tescoban kapható) termékről mi a tapasztalat?

Figyelt kérdés

Megbízható onnan venni ilyesmit?

VAgy ajánlanátok valamilyen tényleg hatásos fogyiszert,amivel helyettesíthetek 1-2 étkezést?

5-10 kilót szeretnék leadni,persze mozgással egybekötve!

2010. aug. 3. 21:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

ez a well mix amit most tesztelek 1300 egy dobozzal

a turb.ó diétás 6000 körül van majd hétvégén írok véleményt erről :P

2010. aug. 9. 23:26
 12/21 anonim ***** válasza:
oké köszi, engem is érdekelne:D
2010. aug. 10. 07:45
 13/21 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel :P Várjuk a beszámolót :)
2010. aug. 11. 14:37
 14/21 anonim ***** válasza:

hát most nem otthonról írok és itt sajna nincs mérleg :( de az eddigi tapasztalatokat megosztom veletek :

könnyebbnek érzem magam most mint a diéta elején úgyhogy bizti fogytam vmennyit :D

a pólómon is észrevettem hogy fogytam nem olyan hogy 2x beleférnék de a gyomromnál nem passzos egyáltalán a póló pedig olyan volt igaz hogy lentebbi hurkáimon passzentos a póló de majd elmúlik :D

nacimon is észrevettem egy minimális változást nem volt rám szűk a gatyó de a fogyi elején nem jött volna fel rám begombolva most igen :D

a közérzetem is sokkal jobb :D

egyáltalán nem vagyok éhes de ha ti is elkezditek ne felejtsétek el hogy ha nasiznál valamit az nem éhség csak a megszokás hiányzik ezzel a legnehezebb megbirkózni azt hiszem

hétfőn leszek otthon majd akkor írok még pár dolgot és hogy mennyit fogytam 1 hét alatt hétfőig írjátok meg az összes kérdéseteket ezzel kapcs és válaszolok mindenre :D

2010. aug. 14. 11:51
 15/21 A kérdező kommentje:

Leírnád egy-két napi étkezésed,hogyan állítottad össze?

És akkor kivi vagyok persze arra is hány kilót fogytál?!

Én olyan 5-8at szeretnék.

2010. aug. 14. 15:32
 16/21 A kérdező kommentje:
max 10
2010. aug. 14. 15:32
 17/21 A kérdező kommentje:
Ja meg azt szeretném kérdezni,hogy nem voltál fáradékony,vagy erőtlen?Esetleg hasmenés,vagy más gyomorpanasz nem volt?
2010. aug. 14. 15:33
 18/21 anonim ***** válasza:

szia!

én 3,5 kg-t fogytam 1hét alatt sztem jó ez az eredmény a drágább porhoz képest -0,5 kg de pénzbe jobb emez :D

nem érzem magam fáradtnak ugyanúgy megtudok csinálni mindent mint eddig és nem vagyok fáradtabb így

hasmenésem nem volt eddig gyomrommal sincs semmi probléma :D

minden nap :

reggeli : 1 adag turmix

ebéd : 1 adag turmix

vacsi: 1 adag turmix

és eddig minden nap rágcsáltam vmit délután sajtot , dinnyét (épp most is azt eszek), barackot , főtt tojás (2db)

ilyeneket ettem délutánonként de nem azért mert éhes voltam hanem mert hozzászoktam a nasihoz így diétás kajcsi a nasi nálam néha de nem minden nap és lehet hogy ezért nem heti -4kg mert a másiknál semmit nem lehetett enni de itt diétás étrend mellett kell inni napi 1-2 étkezést helyettesítve bár nem hiszem hogy így olyan sokat lehet vele fogyni

egyáltalán nem éheztem eddig még mindig csinálom a fogyit most 82,4 vagyok és 70-75 közé minimum le szeretnék menni nem tom mennyi időmbe telik de majd kiderül :D 177 magas vagyok ehhez súlyhoz

ha van kérdésed még írj nyugodtan

2010. aug. 16. 16:26
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Most olvastam el, h mit írtatok.

Akkor is fogynátok, ha mcdonaldsos epershake-n élnétek 1 hétig, mivel semmi normális tápanyagot nem visztek be.

Egyébként én is megnéztem mind a kettő terméket, a turb.diétában még van valamennyi protein, de a többiben szinte csak CH van, tehát olyan, sőt még rosszabb, mintha otthon csinálnál magadnak turmixot. Sőt, azt sem árt megnézni, h mennyi a cukor abból a CH mennyiségből, ami benne van, segítek 90% körül.

Tehát összegezve 1 hét alatt elvesztettél 4 kiló izmot, amihez gratulálni tudok, mert a glikogénraktáraid sosem ürültek ki a sok cukornak köszönhetően.

A másik, ha diétázol, akkor napi 5-6 étkezés nem árt, mert gyorsítja az anyagcserét.

2010. aug. 16. 18:09
 20/21 anonim válasza:
én is kipróbáltam két hétig csak ezt ittam, nekem nagyon rossz volt, hogy csak ez van, hiányoztak az ízek. én kb 2 kg-ot fogytam 2 hét alatt. nekem ennyit nem ér. nem szenvedtem, mert éhes nem voltam, de hiányzott a szilárd táplálék, meg az ízek! (ja én nem a rossmanosat ittam, szóval még sokba is került)
2010. aug. 27. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!