Ki hallott már erről a módszerről?
Mik a tapasztalatok a linken található fogyókúrás tapaszról? Ez is csak humbug, mint a többi ilyen? Válaszokat előre is köszi.
Kevesebb bevitt kalória, több mozgás. Minden más átverés.
Ha már költeni akarsz valamire, akkor dietetikustól vegyél szemêlyre szabott étrendet.
Én egy Skriba Dánielt találtam, ő villamosmérnök, szerintem nem ért a fogyáshoz...
Természetesen kamu oldal, ordít róla, az ilyeneket le kéne csukni.
Szentesi Ilona Siófok képe, aki állítólag maga is fogyott ezzel a módszerrel, fogszabályozás, urológus, injektált arcplasztika honlapján is referenciaként szerepel, Florida Orange city, LA stb. Világlátott és meglehetősen vagyonos hölgy lehet.
Persze, hogy kamu.
Semmi konkrétum, fotó a "professzorról", csak azt ismételgeti, hogy hűha mennyit lehet úgy fogyni, hogy nem teszel semmit. Egyébként tilos megadott fogyással bármit is hirdetni.
Szóval kamu az egész, de a gagyibb fajtából. Már csak azt hiányzik, hogy kis füleken megjelenjen, hogy Mária Százhalombattáról épp most vette meg a csomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!