Ha fogyókúrázni szeretnék melyik lisztet használjam?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 11:48
1/3 anonim válasza:
Teljes kiörlésűt rántáshoz, habaráshoz, minimálisat.
Ha süteményt sütsz, az ugyanannyira hízlal, mint a fehérlisztes, csak élettanilag jobb. Ezekről le kell mondanod.
2/3 anonim válasza:
Teljes kiőrlésű tönkölyliszt, rozsliszt, darált zabpehely, búzakorpa. Én ezeket használom. Azért igaza van az előző válaszolónak, ezekből sem lehet bármennyit enni, ha fogyózól, mert kalória nagyjából ugyanannyi van bennük, csak egészségesebbek. Persze gabonára is szükség van, de inkább csak délelőtt edd őket.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket!
2010. júl. 28. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!