Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogy lehet lefogyasztani egy...

Hogy lehet lefogyasztani egy gyermeket?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 12:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Szed gyógyszert a szívbetegségére? Mert könnyen lehet, hogy azok miatt hízott el. (Ezt is ki kell vizsgálni.)

Amúgy az elhízás is terheli a szívét, amit miatt nem mozoghat, ami generálja az elhízást tovább.

Öszetett a probléma.

2010. júl. 27. 13:38
 12/23 A kérdező kommentje:
Naponta négyszer szed gyógyszert. Kérdeztem a kardiológust és azt mondta hogy az elhízás nem lehet a mellékhatása ennek a gyógyszernek,mert bennem is felmerült hogy attól hízott meg!
2010. júl. 27. 13:45
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha beteg, akkor pedig mindenképpen csak szakemberrel beszélj az ügyben. A megfelelő étrend nagyon fontos, és talán tud olyan sportot is ajánlani, amit lehet neki. Ő biztosan tudni fogja, mit kell tenni. :)
2010. júl. 27. 14:13
 14/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket!
2010. júl. 27. 14:19
 15/23 anonim ***** válasza:

12:30 vagyok

nem rátok értettem, hanem egy család-beli esetre:)

2010. júl. 27. 14:38
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Így olvastam: "Hogy lehet lefagyasztani egy gyermeket?":) :/
2010. júl. 27. 14:47
 17/23 A kérdező kommentje:
Ez nagyon vicces:)))
2010. júl. 27. 14:58
 18/23 anonim ***** válasza:
81%

Most lehet ezeket már csináltátok, de:

1) Vigyétek el sportolni, valamilyen csapatba, vagy kondiba, ott egy személyi edzővel tud edzeni, esetleg kardio edzés, ezzel a kardiovaszkuláris állóképessége is javul.

2) A CH bevitelét szorítsátok a minimumra, NO CSOKI, NO ÉDESSÉG, NO CUKROS ÜDÍTŐK, NO NASI, NO CHIPS, NO PÉKSÜTI...

3) A bolti kenyér helyett süssetek otthon teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret, amiből mondjuk reggelire 2 szelet, estére 2 szelet.

4) Napi 5x egyetek keveset

5) Édesítésre édesítőszert, mézet használjatok a cukor helyett

6) Mindannyian váltsatok életmódot, ezzel is segítve őt

7) Az első időszakban vonjátok meg a zsebpénzét, gyűjtsétek neki valahol külön, hogy ne vehessen magának édességet, mert sajnos aki elhízott az kajafüggő.

8) Sok folyadék, lehetőleg mentes víz, zöld tea tisztán.

9) Sok fehérje, kevés CH, mellé sok vitamin.

Ha kecskemét, szeged közelében laktok, akkor el tudom vinni edzeni, és tudok neki edzésprogramot összerakni.

2010. júl. 27. 23:45
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget nagyon aranyos vagy,és megfogadom a jó tanácsot,remélem sikerrel fogunk járni! Az edzésprogrammal kapcsolatban: nagyon jó lenne de Miskolcon lakunk,egy kicsit messze! De biztos van itt is olyan aki tud segíteni!Mégegyszer köszönöm! szia
2010. júl. 28. 09:37
 20/23 anonim válasza:

Olvasd el Szendi Gábor Paleolit táplálkozás cimü könyvét és kövesd én 13 leszek és ezzel az életmóddal fogytam 16 kg-t!!

Apukám pedig 22-t

2010. júl. 31. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!