Hogyan tudnék tovább fogyni?
1 hónapja fogyókúrázom, ezalatt le adtam 7 kg-ot. Viszont kb.2hete ugyanannyi a súlyom, ne megy lejjebb, pedig ugyanazt csinálom,amit eddig.
Ez mitől lehet? Egyszer megindult utána meg leáll pedig én nem álltam le sem a mozgással sem a diétával.
"1 hónapja fogyókúrázom, ezalatt le adtam 7 kg-ot. Viszont kb.2hete ugyanannyi a súlyom"
Itt az lehet a gond, hogy azt írod, egy hónapja fogyózol. Nem másfél hónapja. Ezért veszik úgy, hogy a 2 hét beletartozik abba az egy hónapba.
Számomra mondjuk valahogy érthető,hogy 1 hónap után következett az a bizonyos 2 hét.
De megfogalmazásilag kérdéses. Magyarban csak 3 igeidő van és ez is bekavar.
De kérdésre válaszolva:
talán most jött el egy stagnáló korszak. Esetleg most fog megjönni.
Talán most tornázz többet egy kicsit.
Esetleg válts diétát, mert lehet, a jelenlegi az nem felel meg.
#12: ohh,így már értem mi a probléma. Tényleg rosszul fogalmaztam akkor, de nyelvtanból és fogalmazásból sosem voltam 5-ös akkor ez miatt elnézést. De akkor sem hiszem #11 hogy már egyből dagadtozni kéne,meg hülyézni mikor fogalmad sincs hogy nézek ki.
De a többieknek köszönöm az értelmes választ, amit a kérdésre írtak és nem abba kötöttek bele, hogy hogyan fogalmazok. :)
Kérdező 7esre semmi képen ne hallgass.
Mivel 1. Az l carnitine bizonyítottan pénzkidobás semmit nem ér.
2. Mivel nagy rá az esély hogy semmi szükséged nincs egy olyan diétára ami feleslegesen megvon vagy lecsökkent bizonyos ételcsoportokat.
A legjobb étrend (diétás vagy nem) a KIEGYENSÚLYOZOTT. Ha nincs semmiféle étkezési problémád pl. glutén érzékenység stb, akkor ne vond meg magadtól se a szénhidrátot se a zsírt főleg ne a fehérjét. Vannak olyan emberek akik rosszul reagálnak ezen makrók valamelyikére nekik érdemes így étkezniük. Egy egészséges embernek NEM az!!!
Továbbá a paramétereid Kor Nem Testsúly nélkül nehéz bármilyen tanácsot is adni. De abban biztos vagyok hogyha nem vagy súlyosan túlsúlyos akkor az a 7 kg fogyás még az első hónapra is kicsit sok.
Próbálj heti szinten 0.5-1% ot leadni a testsúlyodból arra mondják azt hogy ideális.
Ha megáll a fogyás az 2 okból lehet. Vagy nincs kalória deficit az étrendedben vagy sokáig túl nagy volt és a szervezeted próbál minden zsírt elraktározni mert azt hiszi hogy éhezel. A második lehetőséget kétlem mivel csak másfél hónapja fogyózol és első hónapra a 7 kiló annyira nagyon nem sok a + vízveszteség miatt.
Tehát valószínűleg sok a kalória bevitel de így adatok nélkül csak találgatni lehet.
a 12 est meg kiegészíteném annyival hogy nagyon furcsa lenne ha másfél hónap alatt valaki elérne egy stagnáló pontot. Akkor tudnám elképzelni ha testépítő vagy bikini modell az illető alapból nagyon kevés testzsírral és épp egy versenyre készül.
Ha pontosabb tanácsot akarsz kapni valakitől ahhoz kelleni fognak az adataid és a jelenlegi étrended adatai. Mert ez így sötétben tapogatózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!