Elmúlhat a fogyasztó tea hatása?
Pár hónapja kezdtem el diétázni, mozogni, és inni reggel-este a Lipton Slim nevű teát.
Ennek hatására naponta kétszer is el tudtam menni vécére. Szépen felgyorsította az anyagcserémet.
Viszont kb. két-három hete már semmi hatása nincs. Vannak olyan napok, amikor egyszer sem tudok vécére menni.
Mi lehet ennek az oka?
(Nem tudom, fontos-e a kérdés szempontjából, de lement 10 kg.)
Köszönet minden válaszért!
Folyadék, mozgás, több rost gyorsítja az anyagcserét. A tea eddig sem ért semmit.
Igyál több vízet!
A "fogyasztó tea" egyszerü hashajtó, és idöközben hozzászokott a szervezeted.
Minél elöbbb hagyd abban, mielött teljesen tönkreteszed magad.
Anyagcsere sejtszintű folyamat, a hashajtó nem változtat rajt.
Bármilyen hashajtó terméket max. 1-2 hétig lehet használni, utána már károsítja a beleket, ill. hozzászoksz, így jön a szorulás.
Kedves Válaszolók, azt hiszem, félre érthető voltam. Nem a témáról várom a csodát, és nem ezen akarok élni. Fentebb írtam, hogy mozgok, sportolok, és egészségesen zabbantok már. A teát elsősorban azért kezdtem inni, mert a több folyadék és rost ellenére sem tudok vécére járni, és segít méregteleníti is.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
*témáról=teától
Elírta a teló, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!