Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Próbálta már valaki a Mixit.hu...

Próbálta már valaki a Mixit.hu müzlejeit? Vélemények?

Figyelt kérdés
Fő kérdésem az lenne, hogy az álatalam kevert müzliket hogyan kapom meg? Ők összekeverik egy dobozba a kiválasztott alapot, gyümit stb.. és egyben lesz, vagy külön-külön csomagolásban lesz az alap, a gyümi, a mag stb... ?
2019. júl. 16. 10:46
1 2
 11/13 anonim válasza:
53%
Nem tudom aktuális e még de én már próbáltam és szerintem nagyon megéri :) Nagyon finom, laktató és nekem 1 hétig kitartott. Nagyon beleszerettem, többet is mixeltem már magamnak. Szerintem mindenképp próbáld ki :)
2020. ápr. 27. 01:11
 12/13 anonim ***** válasza:
30%
Hol éri meg? 800ftert reggelizel nap mint nap?????? Ugyanolyan müzli, mint a többi olcsobb tarsai! Az egesz egy parasztvakitas! De meg is erdemled, ha ennyi eszed van! Vedd csak!
2020. ápr. 27. 08:53
 13/13 A kérdező kommentje:

Hát ha valaki 1 hétig eszik 3000 ft-os müzlit, az nem napi 800 ft...

Egyébként én is rendeltem a kérdés kiírása óta többször is, nekem is nagyom ízlik. És bárki bármit mond, nem ugyanolyan "sima zab" amit a boltokban is lehet kapni.

2020. ápr. 27. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!