Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Próbálta már valaki a Mixit.hu...

Próbálta már valaki a Mixit.hu müzlejeit? Vélemények?

Figyelt kérdés
Fő kérdésem az lenne, hogy az álatalam kevert müzliket hogyan kapom meg? Ők összekeverik egy dobozba a kiválasztott alapot, gyümit stb.. és egyben lesz, vagy külön-külön csomagolásban lesz az alap, a gyümi, a mag stb... ?
2019. júl. 16. 10:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Nem ismerem, nem akarok okoskodni se, de mi a lényege ennek, hogy minden neked be van csomagolva, miközben ezt te is megtudod csinálni potom összegért? Ezekben az a "remek", hogy tele vannak tömve rejtett cukrokkal, szóval úgy eszed a cukrot, hogy észre sem veszed.

Vegyél zabpelyhet, keverd össze holland kakaóporral, eritrit cukorral, fagyasztott gyümölcsökkel és magvakkal. Minőségesebb!

UPDATE: Most néztem az oldalt.. Hát ez a tipikus népbutítás :D :D Én ilyet kevertem:

1x Dr. Bircher zabspecialitása

1x Áfonya 15g (liofilizált)

1x Granátalma 15g (liofilizált)

1x Kókuszpehely 30 g

1x Mandulaszeletek 40g

És 2409 Ft. Hát nem vagy 100%-as ha ennyiket képes vagy kiadni 1x-i étkezésre. Ebből az összegből megveszek 1 hétrevalót ha elmegyek a Lidl-be is pl...

2019. júl. 16. 10:56
 2/13 A kérdező kommentje:

1-es te is marhára okos vagy... az nem egyszeri étkezésre elég ha sokra. Hol eszel te neg egyszerre 600 gramm müzlit?

És ha elolvasod rendesen, ezek nincsenek teletömve cukorral.

Nem értem miért kell olyanba beleszólni, amihez nincs közöd sem.

2019. júl. 16. 11:05
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

Összeszámoltam neked, hogy ha megvásárolod Tesco-ban, akkor árilag hogy jössz ki, a grammról nem is beszélve.

Cerbona zabpehely 500g - 499FT

Áfonya 125g - 499 FT

Gránátalma - 399 Ft

Kókusz chips 100g - 599Ft

Mandula chips 100g - 769Ft

Összesen ha jól számoltam: 2765 Ft... Miről beszélünk? A kókusz és mandula chipsből számold ki hányszor ehetsz. Továbbá a fél kg-os zabpehely... Ne csináljatok magatokból hülyét.

2019. júl. 16. 11:08
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Ohhh, sorry, de 600 g zabpehelyért se lennék hajlandó majd 1000 Ft-ot kiadni, hol semmivel sem másabb mint egy cerbonás :D Te tudod, te pénzed! Csak kicsit gazdálkodj okosan ;) Tippet adtam, hogy ne tömd más zsebét feleslegesen. Attól, hogy mert "netről rendeltem", nem jelenti, hogy jobb minőségű..
2019. júl. 16. 11:10
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

Ez a kérdés tipikusan olyan, hogy már rég választ kaptál volna, ha felhívod őket, vagy írsz nekik. De ha végig nézted volna ezt a bánat, lehúzós oldalt akkor a gyakori kérdésekben (haha) megtaláltad volna a választ. Tessék:

Hogy néz ki egy ilyen Mixit csemege?

Mindent megteszünk, hogy a mixed ellenállhatatlan legyen mind illatra, mind ízre és külalakra és persze a minőségi alapanyagok minőségi termékeket eredményeznek, amelyekhez csomagolás is dukál! A müzliket, a kásákat és a csonthéjas gyümölcsöket is henger alakú papírdobozba csomagoljuk, amely méretével eddig sokakat meglepett, ugyanígy a Mixit csokoládétáblák tömege is. Ha munkába mész vagy nem vagy otthon, akkor pedig kóstold meg Mixitkáinkat vagy a Zsebtasakokat! :)

2019. júl. 16. 11:14
 6/13 anonim ***** válasza:
56%

+ te ha annyira marha okos vagy, akkor nem itt kérdeznél hanem írnál e-mailt nekik, mert gondolom van inforámciós elérhetésőgük. Szóval igen, okos vagy... :)

Egyébként nem kell megsértődni, hogy figyelmeztettelek, hogy ez kész átverés :D Szívesen ;)

2019. júl. 16. 11:16
 7/13 A kérdező kommentje:

Képzeljétek, írtam nekik e-mailt de nem valaszoltak, ezérr gondoltam itt megkérdezem, hátha valaki rendelt má onnan így tudja hogy milyen.

5-ös, azt én is olvastam, de abból még mindig nem derül ki számomra hogy egyben van e az egész, vagy külön vannak az összetevők... mert abban amit bemásoltál, olyan mintha külön lenne, de máshol meg azt írtak hogy egybe van keverve, egy dobozban.

2019. júl. 16. 12:11
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Mivel Mixit-nek hívják, elég biztos, hogy keverve van. Hűha, kérdező... :D
2019. júl. 16. 13:59
 9/13 anonim ***** válasza:
31%
El is hiszem, hogy innen vasarolsz ha csak ennyi eszed van. Az ilyenekrol a bőrt is le kell húzni. Fizessen a marhája alapon ha annyi esze sincs hogy uzletbe megvegye
2019. júl. 16. 16:19
 10/13 anonim ***** válasza:
24%
Ez az oldal egy lehúzás! Nehogy rendeljen valaki onnan! Horror ára van es semmivel nem különb a tobbi kész kasaktol es muzliktol!
2020. ápr. 23. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!