186 cm magas vagyok, és most "már" kb 115 kg. Mindig normál testalkatom volt, de most már aránytalannak érzem magam. Hogy lehet orvosolni?
34 éves/F vagyok,az lenne a problémám,hogy jó pár éve már erősen elkezdtem pocakos lenni. De nagyon látványosan sajnos,olyannyira,hogy már zavar a cipőbekötés közben is. Mivel magas vagyok, picivel ezt ellensúlyozni tudom látványban,de mindig vékony/normál testalkatú voltam, most pedig mindenhol van fölösleg, a felsőtestem viszont vékony maradt.(vállak,karok) Aránytalannak tartom magam..mintha egy szimpla háromszöget lerajzolnánk...na és toka is van bőven, sokszor teltségérzetem és puffadásom is van,pedig egyáltalán nem eszek sokat. A családomban előfordultak bőven ilyen családtagok.
Ahogy tudom a hasból rettentően nehezen lehet fogyni. Szóval valamilyen segítség,tanács jól jönne amit előre is köszönök,mert hiába nem eszek sokat,és a munkahelyemre is mindig gyalog járok 12 éve ami oda/vissza 5 km.Semmi fogyást nem tapasztalok pedig egyböl izzadok a hasamnál mint egy állat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!