Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 186 cm magas vagyok, és most...

186 cm magas vagyok, és most "már" kb 115 kg. Mindig normál testalkatom volt, de most már aránytalannak érzem magam. Hogy lehet orvosolni?

Figyelt kérdés

34 éves/F vagyok,az lenne a problémám,hogy jó pár éve már erősen elkezdtem pocakos lenni. De nagyon látványosan sajnos,olyannyira,hogy már zavar a cipőbekötés közben is. Mivel magas vagyok, picivel ezt ellensúlyozni tudom látványban,de mindig vékony/normál testalkatú voltam, most pedig mindenhol van fölösleg, a felsőtestem viszont vékony maradt.(vállak,karok) Aránytalannak tartom magam..mintha egy szimpla háromszöget lerajzolnánk...na és toka is van bőven, sokszor teltségérzetem és puffadásom is van,pedig egyáltalán nem eszek sokat. A családomban előfordultak bőven ilyen családtagok.

Ahogy tudom a hasból rettentően nehezen lehet fogyni. Szóval valamilyen segítség,tanács jól jönne amit előre is köszönök,mert hiába nem eszek sokat,és a munkahelyemre is mindig gyalog járok 12 éve ami oda/vissza 5 km.Semmi fogyást nem tapasztalok pedig egyböl izzadok a hasamnál mint egy állat..

2019. júl. 8. 05:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nézz utána neten mik vannak még, nem ismerem az étkezési szokásaid, de mindent lehet helyettesíteni
2019. júl. 10. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!