Detoxvízhez kulacsot hol lehet kapni?
#1-2, de buták vagytok, a detoxvííz....meg a kulacs ooooolyaaan treeeendyyyyyyi, meg sokkal többe kerül és töööök meeeenőőő
(Viccet félretéve, amikor egy 28-30 as pasi, aki edz és jól néz ki, ilyen palackkal mászkál, azt fájdalmas volt nézni, és nem, nem a barátnőjétől kapta, mert nincs neki€
Atyaúristen...látom ide csak rosszindulatú emberek járnak, hogy másokon viccelődjenek.
Igen, az csak simán gyümölcs és víz. Szerintem jobb, mint a mindenféle adalékot tartalmazó fehérjepor, vagy hasonló "azonnalfogyasztó" szerek és egyéb hülyeségek.
Csak tanácsot szerettem volna kérni, hogy miben vihetném magammal suliba (mert egy adag gyümit többször fel lehet használni és így találom praktikusnak)
Nem trendből csinálom, hanem mert beteg vagyok és alig néhány dolog van, amit megehetek és ezt pont igen.
Szégyelljétek magatokat....
Szégyelje magát az, aki ilyen buta... de hogy örüljél, segítk neked használni a google-t:
Igen...buta vagyok emiatt a kérdés miatt...
Azt nem tagadom, hogy buta vagyok, viszont az is tény, hogy te/ti meg rettenetesen frusztrált/-tak. Akik a feszültséget a "gyengébbeken" élik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!