Tudtok ajánlani jó minőségű kulacsot, amelyben szénsavas folyadékot is lehet tárolni?
Figyelt kérdés
Legalább BPA mentes műanyagból kellene, hogy legyen, és persze tartsa is a szénsavat. Sokat utazó kollégáimnak kellene ilyet találnom, kiváltandó a palackos ásványvizeket.2019. febr. 1. 10:12
1/3 anonim válasza:
Olyan nincs. Nem létezik olyan, ami a szénsavasnak megfelelő lenne
2/3 anonim válasza:
De létezik, tapasztalat, bár az árát is megkérik, de minőséget csak így kap az ember. www.horizonpalack.com oldalon nézz szét, nem csak kulacs, de kiváló termosz is, én inkább arra használom, mert több, mint 8 órán át ugyanolyan forró benne bármi, amit beletöltök és én sokat vagyok szabad levegőn télen is. Nagyon jó minőségű termék és az ügyfélszolgálatukkal is abszolút megvoltam elégedve, korrekt cég.
3/3 anonim válasza:
ja igen és tökéletesen lehet tárolni benne szénsavas italokat is, én kólát szoktam ha megkívánom és semmi panaszom rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!