Miért nem fogyok mikor mindent megpróbálok?
Figyelt kérdés
mért van az hogy egyszerűen nem fogyok táncolok röplabdázok tesi órán mindig részt veszek. az étkezésre is odafigyelek kenyeret egyáltalán nem eszek a tészta néha becsúszik a menzán és nagyon ritkán kísértésbe is esek az édesség terén amúgy 170 cm és 68 kg vagyok és 14 éves?2008. nov. 13. 14:48
1/3 anonim válasza:
14 évesen még abszolút nem kell fogyókúráznod. A tested még növéseben van, nyúlni fogsz és az egész átalakul. Lehet meg nősz 5-6 centit és akkor teljesen normális lesz a súlyod. persz jó ha figyelsz az étkezésre és a sportra de még fiatal vagy a tested sanyargatásához.
Hidd el bőven kell még majd fogyóznod felnőtt korodban :)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ de én ezt már nem bírom hogy a környezeteben mindenki soványabb és az is valószínű hogy nem is fogok nőni mert se anyukám se apukám nem magas és ez igazából nem is fogyókra hanem diéta. de nekem mégis az volt a kérdésem hogy miért nem mennek le e kilók mondjuk az is igaz hogy izmos vagyok de a hasam azért ott vannak az úszógumik
2008. nov. 13. 15:05
3/3 anonim válasza:
A has szerintem elég kényes rész, ami nem biztos hogy a napi sport mellett nem rakódik rá 'zsír'.
Kifejezetten hasgyakorlatokkal szerintem sikerül eltüntetned az úszógumit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!