Ha valaki 40-es nadrágokat hord, akkor az már kövérnek számít?
13-as vagyok. Ne szomorodj el! Ez még egyáltalán nem durva túlsúly így leírás alapján. Csak arra akartam célozni, hogy ne hagyd el magad, ne dőlj be a mindenhogy jó vagyok kampánynak. Én 30 éves vagyok, és olyan sok pocakos, elhízott kortársam van, olyan rossz rájuk nézni, sajnálom őket és meg is vagyok döbbenve rajtuk: hogy lehet így elhanyagolni magukat? Főleg ennyi idősen?
Sportolsz valamit?
Elég nehéz eredményesen diétázni, mert a neten egy csomó baromság van, egymásnak ellentmondó infók. De a te korodban még jó eséllyel rugalmas az anyagcseréd, szóval ha eleget sportolsz és kevesebb szénhidrátot (cukor, liszt főleg), akkor nincs az az isten, hogy ne javuljon a formád és csökkenjen a zsírszázalékod. Szóval hajrá!
A futás jó, én is szoktam, de ebben a dögmelegben én sem bírom.
Amit még nagyon szeretek, az a súlyzózás. Olyan szép, formás izmokat csinál, és feszesít is. Egy kicsit rá is függtem, jó értelemben.
Egyébként én mindig éhgyomorra edzek, sokkal jobban bírom úgy. És általában is igyekszek csak kétszer-háromszor enni egy nap. A sokszor egyél keveset mantra elég káros, mert akkor folyamatosan az emésztéssel van elfoglalva a szervezeted, nem tesz jót se az inzulinszintnek se az immunrendszernek. (bocs, tudom, hogy nem kértél tanácsot, csak szembe jutott)
Semmi baj, hasznos volt.
A kajálással én is úgy vagyok mint te, igyekszem tartani a napi 2-3 étkezést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!