Ha max.1 hétig minden nap csak 1 csomag -30%os cukorral készült jóreggelt kekszet, egy almát, és egy banánt eszem, akkor fogyhatok?
07.09. 18:51-es vagyok:
Azért nem ment már le utána semmi,mert összeszűkült a gyomrod,de az nem vmmi jó. Olyankor már nem kívánsz semmit és csak még rosszabb. Ez szerintem sem egészséges amit csinálsz és kéne szólnod vkinek. Hidd el,hogy aki ezt mondja neked az nem akar rosszat. Egy csomó fontos dolgot kihagysz és ezzel csak több kárt okozol. Próbálj meg egészségesen élni,de ehhez nem kell ennyi mindent megvonni magadtól. 20 évesen még bőven fejlődsz,ne csinálj ilyet,de komolyan. Hova akarsz még fogyni? Nem az a legszebb aki csont sovány hidd el. Vagy kövérnek látod ígyis magad? Nem kell kövérre híznod,de azért egy egészségesen közepes test... háát nem értem én az ilyet,hogy miért kell koplalni. Mert ez az! Remélem rendbe jössz és észbe fogsz kapni,őszintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!