Ha max.1 hétig minden nap csak 1 csomag -30%os cukorral készült jóreggelt kekszet, egy almát, és egy banánt eszem, akkor fogyhatok?
Figyelt kérdés
Plusz napi 1 bögre kávé. Kb. 7 napig tartanám.2010. júl. 9. 18:42
1/12 A kérdező kommentje:
Ja, az lemaradt, hogy emellett egy ü. Actimel-t is innék. (de csak mert szeretem.)
2010. júl. 9. 18:44
2/12 anonim válasza:
Most mit vársz, mit mondjunk?
Ez egy állati nagy baromság.
3/12 anonim válasza:
Ez nagyon kevés kalória! Hol a zöldség, főtt étel, hús?? Ezt nevezik koplalásnak.
4/12 anonim válasza:
Ennyirre szerintem ne éheztesd magad. Biztos fogynál,de utána hamarabb fel is menne.Sőtt olyan éhes leszel,hogy majd 1x jól bezabálsz talán:) Inkább egyél halat kis rizzsel meg ilyenek,csak mértékkel. Konkrét dolgokat nem tudok írni,de ajánlok vmit,ahonnan sokféle fogyimódot ki tudsz nézni. A Diéta és fitnesz újságot,ami havi lap és asszem 500vmennyibe kerül. Ebbe mindegyik számban tök jó dolgokat írnak. Én mindig olvasok benne vmi újjat.
Sok sikert!
26/l
5/12 A kérdező kommentje:
Annyi baj van csak ezzel, hogy már körülbelül 2 hónapja nem bírok ennél többet enni. Tavaly 57 kilóról lefogytam 52-re, aztán étvágytalanság, és lement még 4 kg. 151 cm magas vagyok, szóval annyira nem aggaszt, és még szeretnék 2 kg-ot leadni. Talán így sikerül is. :D Köszönöm a válaszokat. Szoktam fehérjét is enni, meg mindent, de jelen helyzetemben (lelkibetegség) örülök, hogy ennyi kaját meg bírok enni. 3 napig semmi sem ment le. :/
2010. júl. 9. 18:57
6/12 anonim válasza:
Hmm szvsz neked nem fogyásra, hanem orvosra lenne szükséged már bocsi. Ja, amúgy a kérdésedre a válasz: abszolúte nem.
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor napi adag 1 alma. :D
2010. júl. 9. 19:04
8/12 anonim válasza:
151 cm? Szerintem te még gyerek lehetsz. Szólj valami felnőttnek, hogy baj van. Az ilyen koplalás tizenévesen végleges meddőséget is okozhat. Kérjetek orvosi segítséget. A lelkibetegséget is lehet kezelni.
9/12 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. Anyám még nálam is alacsonyabb, kb. 148 cm. Apám pedig 160.
2010. júl. 9. 19:17
10/12 anonim válasza:
Pedig ha ezt eszed egy héten keresztül igenis fogyni fogsz. Az más kérdés, hogy ez főleg izomveszteség lesz, nem zsírveszteség. Nekem is volt koplalós időszakom. Én is fogytam ilyen módszerrel, ma már nem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!