Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit lehet igy fogyni?

Mennyit lehet igy fogyni?

Figyelt kérdés
30-30 (fel ora utan pihenes) percet biciklizek naponta es itthon csinalok par gugolast meg felulest. Mellette probalok odafigyelni a kajara...de az nem nagyon megy.
2019. jún. 27. 18:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja 2honap alatt jo lenne fogyni kb 10kg-ot. 20eves lany vagyok es 73 kg. Uszogumim nagyon nagy,segg,has,comb...
2019. jún. 27. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
2 hónap alatt 10 kg szerintem irreális, a kajára se figyelsz, pedig ez az alapja.
2019. jún. 27. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Havi 2, max 3 kg-ot kéne csak fogynod ebből a súlyból. Ha nem megy, hogy korlátozod a kaját, akkor először próbáld ki azt, hogy mindent ehetsz, de mindent pontosan lemérsz és felírsz. Ha elkezdesz fogyni 2-3 hét alatt így, akkor örülj. Ha nem, akkor már tudod, hogy mihez képest kéne javítani. Nem kell egyből a tökéletes diétát megtalálnod, csak minden héten javíts egy kicsit: egyél egy kicsivel kevesebb édességet vagy több zöldséget, több rostot stb. Így persze nem fogsz hiperűrsebességgel fogyni, de még mindig gyorsabb ez, mintha előírsz magadnak valami ultraszigorú csodadiétát, de nem tartod be.
2019. jún. 27. 20:01
 4/6 anonim válasza:
Vannak ezek az edzős appok. Szerintem nagyon hasznosak. Pl. Hasedzés,combedzés stb. Meg van az-az app,hogy fogyás 30 nap alatt. Az is jó
2019. jún. 27. 20:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi! Szerencsere az edesseget nem nagyon szeretem,ugyhogy azt nagyon ritkan eszek. De szeretem a hasam...meg igazabol nincs penzem mindig zoldseget,gyumolcsot,csirkemellett venni. Anyum meg nem nagyon foz kevesbe hizlalo kajakat,mert neki sincs penze.
2019. jún. 27. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Az edzésed egész rendben van, még pluszba csinálhatsz hozzá gyakorlatokat. Pinteresten is akár rengeteg ilyen kihívásos edzős képet lehet találni, hátha párat szimpatikusnak találsz.

Ha kevesebbet eszel mint amennyit szoktál az már jó. Kalória deficited ha megvan akkor bármit ehetsz. Segítség lehet még a kisebb tányér használata, sok folyadék (víz) egy kis plusznak pedig napi 1-2 csésze zöldtea vagy akár almaecetes víz (barátságos áron mozog az utóbbi két dolog)

2019. jún. 27. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!