Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a bajom szerintetek?

Mi a bajom szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem jön meg a menstruációm bármit csinálok. Egy éve több voltam kb 21 kilóval,eleinte a stressztől ment le jó sok kiló. Akkor tényleg kb koplaltam,mert nem tudtam enni mozogni nem mozogtam. Ez volt több mint fél éve akkor minden rendben volt.Aztán helyre jöttem lelkileg is,jóval többet ettem a kilók nem jöttek vissza szerencsére. Az utóbbi két hónapban( akkor voltam 60-63 kiló között) áttértem egy egészséges életmódra heti 3-5 óra sport, fizikai munkát végzek ami abban merül ki hogy sokat kell sétálgatni de semmi extra. Napi kalória 1300-1400 volt. Aztán most egy hete levittem 1200-ra. A gond csak annyi,hogy nem fogyok tovább és a nem jön meg. Legutóbb a munkához se volt energiám. Egy hete úgy érzem hogy na most megjön fáj a hasam ,rossz a közérzetem,zsírosabb a bőröm is de semmi. Nagyon kétségbe vagyok esve,mert én már tényleg azt gondoltam jót teszek magamnak,hogy egészségesebben élek sportolok stb. Amúgy 157 cm/ 55 kiló, Mell: 89 Derék: 68 Csípő:89 Comb: 49cm , 36-os ruhát hordok. Ezt csak azért írom,mert bőven van rajtam zsír tehát tuti nem ez az oka, a szex hónapok óta(2-3) nincs az életemben szóval kb a terhességet is kizárnám. Akkor mégis mi bajom lehet? Nagyon kétségbe vagyok esve :(
2019. jún. 27. 11:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja még annyit hozzáfűznék,hogy nem chipsből viszem be az energiát nehogy valaki félre értse. Főleg zöldségek,hús,néha gyümölcs persze ha megkívánok egy csokit és úgy látom belefér akkor megeszem tehát tényleg semmi sanyargatás. Amúgy 50 kiló körül szeretnék lenni.Félek hogy a fogyástól nem jön meg és hogy valamit nagyon rosszul csinálok.
2019. jún. 27. 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Több dolog is közre jatszhat, hogy nem jön meg. Pl. eletmodvaltaskor, de aztan majd megint beall. A tul sok sport is okozhat kimaradast, a stresszröl nem is beszelve. Viszont a combodat jol merted? 49 cm? Mert irtad, hogy van rajtad zsir, meg, hogy 55 kg vagy, de en ugyanennyi centi vagyok, 45 kg es megis 50 cm-es a combom, pedig vekony vagyok.
2019. jún. 27. 11:25
 3/4 A kérdező kommentje:
jól mértem vékony a lábam :D edzek rá pedig de még ígyis..inkább a hasamon van felesleg vastag a derekam.. előző alkalommal 22.napra jött meg most tartok a 31. napon szóval tudom nem egy nagy dolog de engem ez így nagyon idegesít sajnos, nagyjából mindig pontos volt és soha egyszer sem maradt ki és semmi ilyesmi..
2019. jún. 27. 11:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés az 1200 kalória. 1500 alá nem kéne lemenni.
2019. jún. 27. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!