Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A jégkrém hízlal? Bővebben lent.

A jégkrém hízlal? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a Magnum, és az effajta jégkrémek a tejszín miatt hizlalnak, meg attól is függ mekkora a jégkrém, de én vettem minap egy Nesteás meg Kaktusz jégkrémet, ezek ilyen "vizezettek" inkább, tejszínt nem tartalmaz :)

megnéztem a tápértékét, 70-80(!) kcal van egy db-ba ami szerintem nem sok, viszont szénhidráttartalma 25 körül van ami magasnak számít.

Szeretnék lefogyni, 2 hét alatt 5 kilót akarok leadni, úgy leszek 54 kiló ... Szerintetek ha néha napján megeszek egy ilyen jégkrémet, sikeres leheta fogyás?

2010. júl. 9. 11:30
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
simán. ha ledolgozod, akár napi 5-öt is megehetsz, még a magnumból is
2010. júl. 9. 11:32
 2/9 A kérdező kommentje:

áhh annyi azért nem kell :D

csak mert írják sokan h a jégkrémek mennyire hizlalnak, és nem tudtam mi van ezekkel a vizezett jégkrémekkel :)

igazából kicsit menyét fejem van, alakommal nincs baj, csak a fejemen lévő zsírt szeretném minél hamarabb eltüntetni :D

2010. júl. 9. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha ledolgozod,akkor tényleg megeheted.Én tegnap megettem egy ilyen tescos jégkrémet,ami 100 ft,de tök olyan mint a magnum,edzettem egyórát,meg sétáltam 40percet,és már le is dolgoztam.Amúgy tudja valaki,hány kcal az olyan jégkrém?Mert nem találtam a papírján.Bocsi,hogy itt teszem fel,de szerintem fölösleges ezért új kérdést indítanom.
2010. júl. 9. 11:49
 4/9 A kérdező kommentje:

tudom melyikre gondolsz, de nem találok a neten róla semmit.

Viszont itt a Magnum:

[link]

ezzel lehet egyenértékű :)

2010. júl. 9. 12:11
 5/9 anonim ***** válasza:

A magnum nem véletlenül nem 100ft, jóval krémesebb, tejesebb. A 100ftos jégkrém sok más boltban megtalálható, az Auchanban 250 kcal van ráírva. Viszont a tölcséresben csak 170 van :) Én mondjuk 2 hete máshogy élek, laposabb lettem, de semmi pénzért nem ennék olyat, ami tele van zsírral és cukorral. Mondjuk heti 1 belefér.

2 hét alatt 5 kiló zsírt nem fogsz leadni, inkább csak vizet, esetleg izmot. Igaz, a mérleg kevesebbet mutat, de az alakod rövidesen visszaváltozik, ha abbahagytad.

Ajánlom figyelmedbe:

Ami mindenkire igaz, hogy 1kg zsír elvesztése = 7000 kcal!

Ez van, ez az alapegyenlet! Ez minden a valóságban is működő és zsírvesztésen alapuló módszer alfája és omegája! Az egyenlet két oldalról közelíthető meg: az egyik a bevitel, a másik a felhasználás oldala. Azaz ezt a 7000 kcal-s deficitet a bevitel csökkentésével és/vagy a felhasználás növelésével érhetjük el. Általában elfogadott, hogy a napi energiaszükségletnél 500 kcal-val kisebb energia-bevitellel, egy hetet nézve – 3500 kcal spórolható meg, ami 0,5 kg zsírvesztést eredményez.

2010. júl. 9. 12:38
 6/9 anonim ***** válasza:
A vizezetteket szerintem ki is pisiled :D Végül is víz :D És le is tudod akár sétálni is :D Vagy egyed séta közben, én is úgy szoktam fagyizni sokszor :) Én is fogyózok egyébként :D
2010. júl. 9. 13:26
 7/9 A kérdező kommentje:

régebben sikerült leadnom 1 hét alatt 5 kilót, úgy h csökkentettem a kcal bevételt, napi 500-800 kcalig ettem egy héten át! Fogytam, nem viselte meg a szervezetem mert rengeteg folyadékot ittam, és gyümölcsöt ettem, utána nem állt be a jojo effektus, nem szedtem vissza a leadott súlyt!

Most is ezt akarom, azért kérdeztem a jégkrémet, bele fér e :P

Egyébként én a natur joghurtra, máté teára, és ananászra esküszöm :) ananász alapból zsírégető

2010. júl. 9. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy belefér, nem lehet ennyire szigorúan venni mert belebolondulsz és ez nem arról szól, ha jól esik, nyugodtan nyald el azt az egy vizezett jégkrémet! Mivel jéghideg, a szervezet ahhoz is pluszkalóriát éget, hogy felmelegítse először.
2010. júl. 9. 15:36
 9/9 anonim válasza:
Az eredményes fogyókúrához életmódváltoztatás kell. Ebbe beletartozik az is, hogy nem adok magamnak apró kedvezményeket, mert ma egy jégkrém, holnap egy kis csoki ...stb..stb. Örömmel kell mozogni, és szívesen dönteni amellett, hogy egyáltalán nem eszem édességet. A reggelt kezd egy bögre tejes gyümölcsturmixszal, kávét ne igyál. Délben egyél valamilyen salátát (ne majonézest) és natur, vagy grillezett húst, halat, aztán este egy újabb bögre tej, és ne álmodozz a kajáról. Semmi csoki, semmmi fagyi. Ha éhes vagy: egy pohár víz és kocogás.
2010. júl. 9. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!