A jégkrém hízlal? Bővebben lent.
Tudom, hogy a Magnum, és az effajta jégkrémek a tejszín miatt hizlalnak, meg attól is függ mekkora a jégkrém, de én vettem minap egy Nesteás meg Kaktusz jégkrémet, ezek ilyen "vizezettek" inkább, tejszínt nem tartalmaz :)
megnéztem a tápértékét, 70-80(!) kcal van egy db-ba ami szerintem nem sok, viszont szénhidráttartalma 25 körül van ami magasnak számít.
Szeretnék lefogyni, 2 hét alatt 5 kilót akarok leadni, úgy leszek 54 kiló ... Szerintetek ha néha napján megeszek egy ilyen jégkrémet, sikeres leheta fogyás?
áhh annyi azért nem kell :D
csak mert írják sokan h a jégkrémek mennyire hizlalnak, és nem tudtam mi van ezekkel a vizezett jégkrémekkel :)
igazából kicsit menyét fejem van, alakommal nincs baj, csak a fejemen lévő zsírt szeretném minél hamarabb eltüntetni :D
tudom melyikre gondolsz, de nem találok a neten róla semmit.
Viszont itt a Magnum:
ezzel lehet egyenértékű :)
A magnum nem véletlenül nem 100ft, jóval krémesebb, tejesebb. A 100ftos jégkrém sok más boltban megtalálható, az Auchanban 250 kcal van ráírva. Viszont a tölcséresben csak 170 van :) Én mondjuk 2 hete máshogy élek, laposabb lettem, de semmi pénzért nem ennék olyat, ami tele van zsírral és cukorral. Mondjuk heti 1 belefér.
2 hét alatt 5 kiló zsírt nem fogsz leadni, inkább csak vizet, esetleg izmot. Igaz, a mérleg kevesebbet mutat, de az alakod rövidesen visszaváltozik, ha abbahagytad.
Ajánlom figyelmedbe:
Ami mindenkire igaz, hogy 1kg zsír elvesztése = 7000 kcal!
Ez van, ez az alapegyenlet! Ez minden a valóságban is működő és zsírvesztésen alapuló módszer alfája és omegája! Az egyenlet két oldalról közelíthető meg: az egyik a bevitel, a másik a felhasználás oldala. Azaz ezt a 7000 kcal-s deficitet a bevitel csökkentésével és/vagy a felhasználás növelésével érhetjük el. Általában elfogadott, hogy a napi energiaszükségletnél 500 kcal-val kisebb energia-bevitellel, egy hetet nézve – 3500 kcal spórolható meg, ami 0,5 kg zsírvesztést eredményez.
régebben sikerült leadnom 1 hét alatt 5 kilót, úgy h csökkentettem a kcal bevételt, napi 500-800 kcalig ettem egy héten át! Fogytam, nem viselte meg a szervezetem mert rengeteg folyadékot ittam, és gyümölcsöt ettem, utána nem állt be a jojo effektus, nem szedtem vissza a leadott súlyt!
Most is ezt akarom, azért kérdeztem a jégkrémet, bele fér e :P
Egyébként én a natur joghurtra, máté teára, és ananászra esküszöm :) ananász alapból zsírégető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!