Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valakinek van tapasztalata a...

Amanda879 kérdése:

Valakinek van tapasztalata a gravitációs, rádiófrekvenciás ultrahangos vákumos zsírbontásról?

Figyelt kérdés

2019. jún. 22. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Nem tom’ , en HIIT-ezek. 🤷🏼‍♀️😂
2019. jún. 22. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Nekem rádiófrekvenciás gépem van. Hozzáteszem,semmilyen internetes hülyeségnek és divatdiétának nem dőlök be. Egészséges életmódot folytatok, heti 4 edzéssel, futással, napi 5-8 km gyorsgyaloglással. De lagzira készülök és nem vagyok már 18 :), így nem árt egy kis rásegítés. A rádiófrekvencia nem fog zsírt bontani,hanem a kollagéntermelést segíti,ami a bőr feszesedéséhez járul hozzá. 3 hete használom és nagyon látszik a különbség. A vákuumos csak összetöri a zsírszövetet,ami nagyon csúnya, gödrös eredményt fog hozni,ha nincs mellé kezelés,ami segíti is az eltávozását. Én azt mondom,csak ilyen dolgokkal ne várj nagy eredményt. Ezek arra jók,hogy ha normálisa eszel és mozogsz,akkor rásegítenek.
2019. jún. 22. 23:35
 3/3 anonim válasza:
0%
Nekem van. Nagyon jó, mivel így annyi csokoládét meg szalonnát ehetek, amennyit akarok. A szokásaimon, amik dagadt disznóvá tettek, nem kellett változtatnom semmit.
2019. aug. 3. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!