Ha kisütöm mikróban pl a szárazkolbászból a zsirt, akkor diétásabb?
nem szoktam sokat enni, csak 2-3 szeletet az ize miatt ,és mindig beteszem mikroba tányéron, hogy kisüljön a zsirja, utána még belerakom szilviába, hogy az is felszivja mégjobban + a zsirosabb felvágottakkal is ezt csinálom.
Igy jobb mintha nyersen enném?
Jobb ha kisütöd a zsírt. Diétásabb.
Utána meg kenyérrel kitunkolod a zsírját az a legfinomabb.
Ja, csak valamelyik csokiban pl nincs fruktóz, hanem maltit van, édesitőszer...
Zsir is van benne tudom, 30g 100gban. És?
ZSIRT ENNI KELL TI MONDTÁTOK. :D
De Ti csak ugatni tudtok sajnos, ez van :D
attól, hogy édesítőszeres a csoki még nincs benne kevesebb kalória ;)
írd már meg légy szíves a paramétereid és a tipikus napi étrended
Nem irom le mert nem ez a kérdés.
Csak hogy egészségesebb -e igy a kolbász :D
De miért nem? Zsir miatt hizlal, nem? Meg pl a szalámi is.
Ha én azt a zsirt kisütöm belőle mikróban.. vagyis nagy részét, (mert tényleg kisül, hisz tiszta zsir lesz a tányér)
akkor egészségesebbnek kell lennie elvileg..
Ez az én elméletem :D
Ja és írjátok már oda azt is, hogy MIÉRT NEM?
Kiváncsi vagyok..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!