40-50 km-t nagyon nehéz megtenni biciklivel?
Igazából az utóbbi 2 évben már nem sportolok, ha biciklizek akkor is max csak 4 km-t szoktam.
Viszont most hívtak erre a hosszú távra, szerintetek meg tudom tenni?
20/L

ez rázós.
ha nem vagy benne, akkor elég nagy kihívás.
és gondolom sem egyedül visszafordulni nem akarsz sem pedig azt, hogy a többieket hátráltasd.
én gyerek koromban, amikor minden nap bicikliztem, akkor haverokkal volt, hogy úgy ukk-mukk-fuck nekiugrottunk kb 25-30km-es távoknak, de most már nem vállalnám.

40-50 km az rendben, de mennyi szint? A Balaton mellett nagyjából sík az út, vagy Velencei-tó körül is, de mondjuk valami dombságban, esetleg hegyes területek azért sok tud ez lenni, mert az emelkedő sokat kivesz az emberből, ha túl meredek akkor lehet tolni kell, stb.
Szerintem azért ezt meg lehet csinálni, 40-50km biciklivel nem sok, mivel egy 20-as átlagot megerőltetés nélkül lehet produkálni sík terepen, úgy meg 2-3 óra.
szumma: ha egész naposra tervezitek, és sík terepen van, akkor nincs mitől félned. Egyéb esetben fenntartással kll kezelni.
Igazából bátyámmal és pár haverjával mennék, szóval ők alapból jobb fizikai állapotvan vannak, mint én, így lehet nem díjaznák, ha 20 km után elkezdenék ott nyávogni...:D
Egyébként nem egész napos, inkább egy késő délutáni egyhuzamos tekerés lenne. Olyan jelentős emelkedő nincs erre felé, szóval inkább sík helyen mennénk, mint domboson.
Ja és nincs jelentős súlyom 168 cm 60 kg vagyok.
Azóta beszéltük anyával, hogy először próbáljak ki vele egy közelebbi tekerést (kb. 16 km )
Szerintetek is először így próbálkozzak mennyire birom?:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!