Tűnik el a derekam, mit lehet tenni?
Kajára figyelek. Nem híztam. Leadtam pár kg-ot, tartom a súlyom. Viszont azt vettem észre, kezd teljesen eltűnni a derekam/rendeződik át a testem, nagyon nem tetszik.
30 éves vagyok.
Mi lehet ezellen tenni?
Illetve mi lehet az oka, esetleg valami rejtett hormonális ok, vagy mi?
Valaki tapasztalt ilyet?
Voltam ennél vékonyabb is régebben, akkor sem volt ez.
A derék-csípő arány romlott, jelenleg 23 cm, a korábbi 26-27 cm helyett, súlytól függetlenül ennyi volt nekem, 54, 65, 77 kilósan is. Jelenleg 61 vagyok. Derekam 71 cm, csípő 94.
Anno mikor 94 cm volt a csípőbőségem, a derekam 68 cm volt.
Nincs meg az ív, egybe van minden, nekem úgy tűnik.
Aki a sportolást írta:
Januárban el is kezdtem, sajnos az utóbbi 1 hónap kuka (voltak problémáim, amik miatt elmaradt...), most folytatni szeretném.
De nem tudom, ezen mennyire fog javítani, tudván, hogy helyi fogyás nem létezik.
Érdekes módon mások felfogták, csak te nem, akkor kinél van a hiba?
Szájbarágósan akkor leírom:
Augusztusban szültem (3.baba, szóval nem erre fogható a probléma, mivel kevesebb súllyal is zártam, mint az előző 2-vel.)
72 kg voltam akkor. Januárban 66, akkor elkezdtem jobban figyelni az étkezésre + beiktattam mozgást.
Sikerült le ennem 61-re, EZT tartom egy ideje.
A többi adott, már leírtam.
Attól, hogy valaki rákattint egy kérdésre, nem kötelező válaszolni is rá, főleg, ha semmi érdemlegeset nem tud...
Tudod, ha az infók javarészét nem írod be a kérdésbe, akkor ne csodálkozz, ha nem csak neked tetszö válaszokat kapsz.
Emellett a sport rengeteget számít, csak nem mindegy, mit sportolsz.
Mellesleg egy terhesség - akár elsö, akár tizedik - képes alapvetöen megváltoztatni valaki alakját, a súlyától függetlenül.
Nekem az elsö két szülés után sokkal "lányosabb" alakom lett, a harmadik után egyedül a derekam lett majdnem 10 cm-rel több, mint a terhesség elött és ez maradt is, annak ellenére, hogy kifejezetten vékony alkatú vagyok. (160 cm/45 kg, és sportolok mellette)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!