Nektek milyen fogyókúra vált be?
Sikerélmények érdekelnének.
Mivel, hogyan, mennyi idő alatt sikerült lefogynotok?
A fogyi megkezdése után mennyi idő után vettétek észre a változást? Hány kg-ról fogytatok le, mennyit adtatok le?
Elsőnek a kaja mennyiségeket csökkentettem, utána elhagytam a sz*r dolgokat (fehérlisztből készült pékáruk (gyors felszívódó) cukor...stb persze néha-néha becsúszik egy két "rossz" dolog is ettől függetlenül, de a lényeg hogy elkezdtem tudatosan enni.
8 hónap alatt ment le 20 kg de úgy hogy közte volt 2-3 hónap stagnálás is. A változást kb 2-3 hónap után vettem észre. 79 kg voltam, most vagyok 60. :)
A kalóriabevitelt csökkentettem fokozatosan.Minden reggel vagy este kocogás vagy futógép,heti 2x edzőterem.
3 hét után látszott változás.
Fogyókúràk, tiltólistàs,koplalós diétàk, orvos javasolta dièta nem vàltak be. Életmódvàltàs nekem megfelelő étrenddel még csak folyamatban van. Nekem ez a kicsi is sikerélmény.
Magas zsírtartalmú szénhidràtszegény diétàval, és egyenlőre 3x1 óra/7 mozgàssal. 13kg mínusz màrcius 1től. A felesleg meg majd lemegy... Nincs időhöz kötve. Mértem magam az elejétől mérőszalaggal, mérleggel, az első héten beindult, 1 hónap utàn picit màr kezdett làtszani. Aztàn öv kellett a gatyàimra mert leesnek teljesen. Most is az tartja csak meg. Lóg rendesen. :) Nagyon jó érzés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!