Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Apukam daginak tart?

Apukam daginak tart?

Figyelt kérdés
Meg kellett adni diakmunkahoz polo meretet és én S-es felsoket hordok ugye. Gepelve e-mailben kellett megadni és segített kitolteni neten apukam. Mondtam neki h szeretnek esetleg 1 merettel nagyobb pólót h alá oltozhessek stb,nagyobb legyen,ezért mondtam h írja be h S-M,erre azt írta be h SM így egybe és kerdezi h az nem kicsi? Mondom rosszul írtad S-M azt mondta ja jo én azthittem h az vmi kulonleges h az M kisebb fajtája mint az XS. Szerintem nem is érti a meretezest,nem? Meg magaba abba h S-M nem kötött bele. És elmagyaráztam neki h olyan pólót hordok s meretut,és azt mondta utána h jo nem kell tultargyalni. Akkor most csak a meretezest nem tudja? Vagy ledagizott?
2019. máj. 23. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Ne csinálj ilyenekből ügyet. A méretezést nem érti, el is magyarázta, hogy mit gondolt először.
2019. máj. 23. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg lehetne eszed neked is, az S ruhamérettel messze állsz a kövérségtől, még az M-mes is normális, sőt, az L-es is bizonyos esetekben.
2019. máj. 23. 20:13
 3/10 anonim válasza:
Más dolgokba is belelátsz ilyen sületlenségeket?
2019. máj. 23. 20:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors válaszokat ment a zöld kéz! Sajnos sokszor túl gondolom mindent:(
2019. máj. 23. 20:49
 5/10 A kérdező kommentje:
*gondolok
2019. máj. 23. 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy dagi vagy-e, a mérleg meg a centiméterek eldöntik, apádnak meg ne keresd a hátsó gondolatait, mert egy férfi nem kombinálgat össze-vissza, nyilván kvára nem érdekelte ez az egész, csak legyen már kitöltve...
2019. máj. 23. 21:37
 7/10 lilla64 ***** válasza:
100%
Ugyan,dehogy.Ne kombinálj.Apukád nincs tisztába ezekkel a méretekkel,mont még sokan mások.
2019. máj. 24. 06:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se tudja apukám se a cipő se a ruhaméretemet.. Szuvenírnek én is XL-es pólókat kaptam tőle mindig bár S-es maximum M-es ruhákat hordok (a mellem miatt). Nehogy magadra vedd, ez férfi baromság az ilyen részletek nem maradnak meg és nem jelentenek semmit egy férfi agynak :D
2019. máj. 24. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Szóval mivel apukád azt hitte, létezik SM-méret is, aminél nem biztos, hogy alá tudsz majd öltözni, te rögtön arra gondoltál, hogy ledagadtoz?

Mindenben ennyire kombinálsz, hogy negatív legyen, vagy csak a testméretre vagy ennyire kihegyezve?

2019. máj. 24. 19:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb ha rá kérdezel nála. Hidd el, nyugodtabb leszel.
2019. máj. 25. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!