Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem láttam magam daginak...

Miért nem láttam magam daginak akkoriban? Veletek is hasonló volt?

Figyelt kérdés

Leadtam 15 kg-t. A célig még van pár kg, de összehasonlítva a kb tavaly ilyenkor készült képemet a mostanival, nagyon durva a különbség.

Olyan, mintha nem is magamat látnám. Akkor nem gondoltam magam annyira daginak, mint amilyennek most gondolom az akkori önmagamat. Veletek is így volt?

2016. jún. 20. 14:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem, de kicsit azért én is máshogy látom a dolgokat ma már. 25-30 kiló felesleggel láttam, hogy van rajtam háj, de nem igazán zavart. Most, 20 kilóval kevesebbel 1-2 pontot (pl. a fejemet) kivéve hasonlónak látom magamat, talán mert a legrosszabb részem nem sokat változott. Azért így már jobb, de közel sem látom úgy, hogy olyan sokat változtam volna a feleslegem jóval nagyobb részének leadásával.

De ha egyszer lefogyok, sőt izmot szedek fel... Az ég és föld lesz a mostanihoz vagy a múltbelihez képest...

Amit írsz, az valamelyest természetes szerintem, lassanként megszokod a kinézeted, főleg, ha lassan hízol. Azért ahhoz már testképzavar kell, hogy ne lásd, hogy kövér vagy, ha kövér vagy, de a fokozatos változás miatt azért megtörténhet az ilyesmi, hogy (részben talán védekezésképp is) nem kapsz naponta sokkot, ha a tükörbe nézel.

A fokozatos változás nagyon trükkös, én tizenkilókat fogytam úgy, hogy nem vettem észre változást, pedig már az elején drasztikusan lefogyott az arcom. Sokan így vagyunk vele, ha gyakran látunk valamit.

2016. jún. 20. 14:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Én se láttam magam kövérnek 105 kilósan, most meg 67 vagyok, nézegetve az akkori képeket, akkora malac voltam mint egy ház. :D
2016. jún. 20. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!