2kg hizás 1 nap alatt?
Figyelt kérdés
Tegnap ettem ilyen milánói szerű kaját annyi hogy henger alakú a tésztája. 2 tányérral ettem tegnap egyszer délben egyszer meg délután. vacsora ugyanaz volt mint eddig. és most 71kg helyett 73kg mutat a mérleg. ha főtt tojást ettem volna akkor maradt volna 71kg körül. szóval most nem értem mi ez a 2kg ez most zsir lett vagy mi? :O2010. júl. 7. 11:19
1/5 anonim válasza:
fizikaórán jártál? ettél kb 40 deka kaját és most 2 kg-mal nehezebb vagy? gondolkozz kicsit ...
2/5 A kérdező kommentje:
jártam és jah tegnap óta 2kg-al többet mutat a mérleg amióta megettem azt a kaját és mondom ma se változott a helyzet ugyanúgy 73kg vagyok, pedig 71kg voltam...
2010. júl. 7. 11:34
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez csak a gyomrodban a kaja meg a víz súlya. Vagy ha lány vagy, akkor lehet meg fog jönni. Nálam is csomószor van ilyen, hogy reggelre többet mutat a mérleg, de az lehetetlen hogy egy nap alatt ennyit hízz, szerintem az csak kaja + gondolom sokat iszol te is ebben a melegben.
4/5 anonim válasza:
Az a 2 tányér maximum 1500 kalória volt.
Egy kg. zsír úgy 6-7 ezer kalória. Tehát legrosszabb esetben is hízhattál 0,2 kilót zsírba.
5/5 anonim válasza:
Ez csak víz. Az is lehet, hogy fel vagy puffadva (menstruáció előtt előfordul), s ilyenkor többet mutat a mérleg. Az sem mindegy, hogy reggel vagy este mérted magad, mert este többet mutat, mint reggel.
Nem szabad mérekezni olyan sokat, hogy majdnem minden nap, mert így csak magadat idegesíted.
Étkezés előtt, ha megiszol egy pohár vizet, akkor kevesebbet fogsz enni. A tészta amúgy is hamar kiürül a szervezetből, úgyhogy ne egyél túl sokat belőle, mert még éhesebb leszel pár óra múlva.
s a tornát se felejtsd el, az is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!