Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnám az utolsó két...

Hogy tudnám az utolsó két kilót leadni?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, 166 cm és 63kg-rol fogytam 58-ra.Tudom, ez az egészséges kategória, de engem még zavar az a pár kis zsírpárna, ami a derekamon, combomon van. Tudnátok jó ötleteket adni? (Eddig bécsi diétáztam, de már stagnálok)

Köszi:)

2019. máj. 19. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
57%

Hányszor kell még ezen az oldalon leírni, jigy kalória deficit?

Ennyi a titka. (Meg azért a fehérje bevitelre érdemes figyelni)

2019. máj. 19. 20:25
 2/10 anonim ***** válasza:
*hogy
2019. máj. 19. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szóval kalóriadeficit, ez igaz. Nade miből lesz a kalóriadeficit? Ha kevesebbet eszel - vagy ha többet használsz fel! Szerintem ezen a ponton ráfeküdhetnél a többet használásra. Vagyis izmosodj egy kicsit, ha még nem vagy egy fitneszmodell (nyugi, egy kicsi izomtól nem leszel mindjárt az), meg a tartásjavítás is sokat dob az ember kinézetén. Ezután már nem kell majd annyira szigorú diéta, hogy az utolsó zsírpárnákat leadd - ha egyáltalán hajlandó erre a szervezeted. Ugyanis a női szervezetnek kell egy kis zsír mindenképpen, különben még a ciklusod is leáll (ami bizonyos szempontból csábítóan hangozhat, de a gyakorlatban elég ijesztő és súlyos bajoknak a jele).

2019. máj. 19. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kerüld a szénhidrátban gazdag ételeket.
2019. máj. 19. 21:37
 5/10 anonim ***** válasza:
A végét nagyon nehéz. Próbáld meg a Coolsculpting módszert. Drága, az igaz (itt Montréalban 3000 dollár körül van), viszont fájdalommentes, nem jár műtéti beavatkozással, és rendesen ad ezeknek a makacs zsírpárnáknak, ha nem akarnak a sporttól eltűnni.
2019. máj. 19. 22:50
 6/10 anonim ***** válasza:
2 kiló szerinted olyan látványos lehet amiért megéri szenvedni?
2019. máj. 20. 00:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Nekem ez a két kilo még számítana, mindenki máshogy érzi magát komfortosan. Vékony derék híján nekem fontos lenne, úgy érezném komfortosan magam. Próbáltam a kalóriadeficitet, de rosszul voltam es rem fáradékony.
2019. máj. 20. 04:49
 8/10 lilla64 ***** válasza:
Próbáld meg intenziv edzéssel és kevesebb szénhidráttal.
2019. máj. 20. 06:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha kalóriadeficittel rosszul voltál, akkor

- túl nagy volt a deficit, túl keveset ettél

- nem volt jó a tápanyagösszetétele annak, amit ettél, még ha az összmennyiség jó is volt

- túl keveset mozogsz, ezért nagyon keveset ehetsz, ha fogyni akarsz

- valamilyen anyagcserebetegséged van.

Fogyni kalóriadeficit nélkül nem tudsz, de a deficit úgy is létrejöhet, hogy a kimenő energiát növeled, nem csak úgy, hogy a bemenőt csökkented.

2019. máj. 20. 16:32
 10/10 anonim ***** válasza:
3-as és 9-es (úgy tűnik) ugyanaz a személy, fogadd meg, amit mond. a két kiló már csak minimális formálás, faragás, ezt izom felpakolásával lehet megvalósítani. az izom az, ami formát ad a testednek. és valóban ne izgulj, nem leszel egyből valami női Hulk, ahhoz hosszú évek kitartó munkája szükséges és a valóban durva, férfiakat megszégyenítő izmokat pedig csak szteroidokkal tudnád elérni.
2019. máj. 20. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!