Életmód váltás alatt hullik a hajam? Fogyókúra alatt kell plusz vitamin?
Mi lehet az oka?
Sokkal több zöldséget fogyasztok. Fehér liszt nulla. A kalória mennyiség 1400 kcal naponta. Nagyon hullik a hajam.
Milyen vitamin pótlásra van szükség fogyókúra alatt?
Milyen vitaminokat érdemes pótolni?
Naná, hogy hullik a hajad, hiszen a legfontosabb hiányzik a szervezetedből: a gabona!
Legalább szedjél B-komplex vitaminokat + multivitamint amiben vas, cink, magnézium is van!
(Én ismerek olyat, aki a nagy fogyókúrázásban szépen lefogyott és közben meg is kopaszodott, szóval az önsanyargatást is csak mértékkel szabad csinálni.)
Én minimális gabonát eszem, de eszem húst, májat, tojást és olajos magvakat, a zöldségeken, gyümölcsökön kívül. Cronometerben szoktam figyelni a vitamin-, ásványi anyag és nyomelem bevitelemet. Ha úgy látom, hogy szükséges, szedek pluszban magnéziumot. Omega 3-at mindig szedek, D-vitamint akkor, ha sokáig nem tudok napra menni (télen folyamatosan).
www.hazipatika.com/eletmod/egeszseges_szepseg/cikkek/vitaminok_es_asvanyi_anyagok_hajhullas_ellen/20180926125258
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!