Édességfüggű vagyok! Hogyan tudnék 5-7 kg-ot fogyni?
Nagyon egyszerű:hirtelen ne dobj el semmit,csak egyszerűen csökkentsd a bevitt mennyiséget,meglátod előbb-utóbb teljesen el fogod hagyni az édességet.
Legalábbis nekem ez bevált,ma már ott tartok,hogy nem kívánom az édességet.
ez a tipikus valamit valamiért... ha le akarsz fogyni megállod hogy ne egyél édeset, vagy legalábbis hetente max egyszer egy kicsit.
szerinted én nem ennék most is meg egy jó kis sajttortát? :) dehogynem, de tudom, hogy ha vékony akarok maradni akkor nem ilyenekkel kell tömnöm magam, pláne nem este. ennyire egyszerű.
Ha kialakítod a napi életritmusodat és egy jó, egészséges diétát (életmódváltás és nem fogyókúra), akkor egyszer - egyszer egy kis édesség-sósság is belefér. Egy kis kocka csokiban is van "vitamin", így kis mértékben belefér, persze nem minden nap.
A barátnőmmel minden hónapban egyszer, vagy kéthetente beülünk a kedvenc cukrászdánkba. Ott aztán tényleg megy a bűnözés, de nem falunk fel mindent. Egyszer-egyszer belefér, főleg, hogy általában a süti a reggelink.
A lényeg, hogy délelőtt egyél rendesen, hogy estére már ne legyél éhes.
Rendszeres étkezés, napi 5-ször, de ez nem jelenti azt, hogy mint az 5 főétkezés. Reggeli legyen bőséges és az ebéd tápláló, a másik három lehet kávé, tea, gyümölcs, joghurt, zöldség stb. ilyesmi.
Ne vond meg a szervezetedtől azt, amihez már hozzászokott, mert az drasztikus. A kulcsszó a Mértékletesség és az Önuralom.
Azthiszem Palik László fogyott le egyszer édességgel. Minden nap egy kis darabot evett csak valamilyen édességből. Nézz utána, lehet, hogy van benne valami.
Persze hozzá mozogni sem árt, hogy teljes legyen a kép (De ez nálad megvan)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!