Alacsony kalória és ch tartalmú ételeket mondani amiből be lehet kapni néhány falatot?
Figyelt kérdés
Eddig is próbáltam odafigyelni hogy mit eszek, most viszont teljesen belefogtam a diétába. Viszont nagyon éhes vagyok tizoraitol ebedig főleg és este. Mit egyek ilyenkor hogy jól lakjak?
1500 kcal és 160 ch a limitet, bár kalóriabázis szerint 200 ch lenne fogyáshoz de én azt soknak tartom.
2019. máj. 14. 06:27
1/3 anonim válasza:
Zöldségfélék!
Másrészt jobb, ha elhiszed egy professzionális oldalnak, hoyg miböl mennyire van szükséged, mert az kérdésed alapján hozzáértésed nincs.
3/3 anonim válasza:
Ha csak néhány falat kell két evés között, egyél mandulát vagy tökmagot. Sok fehérje és rost van bennük, 30 g kb. 180 kcal, 3-4 g ch.
Este vacsorázol valamit? Egyél olyan vacsorát, amivel nem éhezel meg lefekvés előtt. Pl. tojás, túró vagy sajt zöldségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!