Hogyan tudok hasról fogyni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én másfél év alatt híztam 18 kg-ot kb. Nagyon vékony voltam, már "undorítóan" szóval igen, kellett ez nekem, és hosszú kínkeserves évek eredményeként elértem azt, amiről mások hallani sem akartak, híztam. Most vagyok 170 cm, 65 kg. Ezzel egyánltalán semmi problem, mell van, segg van, viszont nagy has is van.... az utóbbi ami aggaszt. amikor vékony voltam, akkor is volt hasam. Engem megrémiszt a tudat, hogy olyan vékony legyek, mint akkor voltam. Ami engem inkább érdekelne az az, hogy hogy diétázzak ahhoz, hogy ne fogyjak le úgy. Hiszen olvastam, hogy hiába a hasizom gyakorlatok, előbb diéta kell.
Legyen szíves valaki, aki ért hozzá, magyarázza el, mert már össze zavarodtam teljesen:( Köszi!
2019. máj. 13. 19:33
2/4 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ. És ettől inkább formásodtál? Étrend?
2019. máj. 13. 20:00
3/4 Perkincs válasza:
Én úgy tudom, hogy olyan fogyás, amely csak egy bizonyos testtájat érint, nem létezik. Szerintem a gyors felszívódású szénhidrátokat kellene kerülnöd, és magasabb fehérjetartalmú ételeket kellene fogyasztanod, plusz edzened mindenképpen kellene azért, hogy a diétától csökkenő zsírrétegtől ne legyél ismét csontsovány. Magyarul: a zsírt (illetve egy részét) izommá kell alakítanod.
4/4 lilla64 válasza:
Hasról fogyni nagyon nehéz.És csak ógy egy bizonyos testrészről nem lehetA hasizomgyakorlat se ajánlatos,mert ha az izom erősödik,akkor még nagyobbnak látszik a has.Tehát vagy mindenhonnan fogy,vagy megmarad az "úszógumi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!