Megereszkedhet a bőröm ettől a fogyókúrától?
Heti 3-4 kg-os súlyvesztéssel számolok, 23 éves férfi vagyok és heti 3x járok konditerembe.
Ilyen paraméterek mellett mennyire kell tartanom a bőrmegereszkedéstől?
Nem fogsz heti 3-4 kilót testzsírból lefogyni. Ha igen az elején az csak víz. Ha koplalàssal csinàlod akkor pl sok izmot is veszthetsz amitől elsorvadsz de attól még a hàj megmarad.
Egyénfüggő kinek mennyire tud visszahúzódni a bőre. 45 kgnàl van rà esélyed de nem törvényszerű.
Èn speciel mikor nekiàlltam, tudtam hogy szükségem lesz a végén bőrkorrekciós műtètekre, nàlam elkerülhetetlen, szóval gyüjtök rà pénzt. Lehet neked is érdemes lenne, ha szerencséd van, nem lesz rà szükséged. De jobb ha van mihez nyúlni mert az ilyen bőrfelesleg egészségügyi problémàkat is okoz. Mondjuk ez még tàvoli dolog. Jelenleg csak az első 10 kg fogyàson vagyok túl. (2,5 hónap alatt).
Én anno több, mint 40 kg-ot fogytam apránként és nem ereszkedett meg a bőröm, de szerintem ez az életkortól is függ, meg a genetikától.
Az tuti, hogy hirtelen fogyás, gyomorgyűrű és hasonlók esetén látványos a bőrmegereszkedés, ezért kell lassabban fogyni és mellette mozogni.
Te még fiatal vagy, sportolsz is, szóval van esélyed arra, hogy a bőröd gond nélkül visszahúzódik.
Én napi 1 kilót is tudok fogyni.
Aztán vagy másfelet visszahízni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!