Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megereszkedhet a bőröm ettől...

Megereszkedhet a bőröm ettől a fogyókúrától?

Figyelt kérdés

Heti 3-4 kg-os súlyvesztéssel számolok, 23 éves férfi vagyok és heti 3x járok konditerembe.

Ilyen paraméterek mellett mennyire kell tartanom a bőrmegereszkedéstől?

2019. máj. 13. 15:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem fogsz heti 3-4 kilót testzsírból lefogyni. Ha igen az elején az csak víz. Ha koplalàssal csinàlod akkor pl sok izmot is veszthetsz amitől elsorvadsz de attól még a hàj megmarad.

Egyénfüggő kinek mennyire tud visszahúzódni a bőre. 45 kgnàl van rà esélyed de nem törvényszerű.

Èn speciel mikor nekiàlltam, tudtam hogy szükségem lesz a végén bőrkorrekciós műtètekre, nàlam elkerülhetetlen, szóval gyüjtök rà pénzt. Lehet neked is érdemes lenne, ha szerencséd van, nem lesz rà szükséged. De jobb ha van mihez nyúlni mert az ilyen bőrfelesleg egészségügyi problémàkat is okoz. Mondjuk ez még tàvoli dolog. Jelenleg csak az első 10 kg fogyàson vagyok túl. (2,5 hónap alatt).

2019. máj. 13. 17:40
 12/22 anonim ***** válasza:
19%
45 kg egy kislánynak talán jó. Lesz neked komolyabb problémád is, mint a bőröd. Egyébként a genetika sokat számit, hogy hogyan reagál a bőröd.
2019. máj. 13. 17:44
 13/22 anonim ***** válasza:

Én anno több, mint 40 kg-ot fogytam apránként és nem ereszkedett meg a bőröm, de szerintem ez az életkortól is függ, meg a genetikától.

Az tuti, hogy hirtelen fogyás, gyomorgyűrű és hasonlók esetén látványos a bőrmegereszkedés, ezért kell lassabban fogyni és mellette mozogni.

Te még fiatal vagy, sportolsz is, szóval van esélyed arra, hogy a bőröd gond nélkül visszahúzódik.

2019. máj. 13. 17:47
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
45kg-t fogytam 10! hónap alatt személyi edzővel, heti 3x 1 órát jártam hozzá. Írt ki étrendet. Azt hónapig grammra pontosan betartottam. Aztán mondta, h próbáljam meg magamtól az étkezést, h megtanultam e a többször kevesebb éves módszert. És nem koplaltam. Azt mondta, én vagyok az 1.legsikeresebb "munkája". Abszolút nem éheztem,csak megtanultam napi 5x enni kis adagokat. Elhagytam a cukrot, fehér lisztet, burgonyát(édes burgonyát ehetnék, de azt nem szeretem). Tudom,h nem jó ilyen hamar ennyit lefogyni, de én se értem, h sikerült, mivel tényleg nem eheztem. Koplalni sosem tudtam, annál jobban szeretem a hasam. 🙂 A bőröm nem ereszkedett meg sehol, csak 1 nagyon picit a felkaromon, de tudom, ha még járok az edzohoz kb 2 hónapot, akkor a súlyokkal eltuntettuk volna. De aztán már befejezte nála, mert az az egész minimális lógás nem zavart engem.A többi testreszemen sehol nem lóg a bőr szerencsére, pedig lement jó pár centi mindenhonnan. Szerintem az kortól is függ, h hány évesen fogy le valaki sokat. Úgyhogy hajrá! Ha esetleg ne vagy biztos magadban, kérd ki te is szakértő tanácsát, segítségét!
2019. máj. 13. 18:02
 15/22 anonim ***** válasza:
* 1honapig grammra pontosan betartottam
2019. máj. 13. 18:04
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Heti 3-4 kilót csak dr. Nowzaradan páciensei tudnak fogyni a gyomrbypass után, csak ők nem 127 rol indulnak, hanem kB 327 rol... Fizikai képtelenség, amit írsz. Heti 3-4 kiló? Képtelenség...
2019. máj. 14. 12:05
 17/22 anonim ***** válasza:
49%
#14es vagyok. Az első hónapban 10 kg-t fogytamm. Magam se értem, h sikerült annyit fogynom koplalás nélkül, és nem voltam 300 kg. Persze a további hónapokban aztán lassult a fogyás
2019. máj. 14. 13:54
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Én napi 1 kilót is tudok fogyni.

Aztán vagy másfelet visszahízni. :)

2019. máj. 14. 14:53
 19/22 anonim ***** válasza:
17. Abból a 10 kilóból reálisan 4-5 lehetett zsír. A többi víz.
2019. máj. 14. 17:13
 20/22 anonim ***** válasza:
Igen, tudom, de ritkaság 10 kg-t 1 hónap alatt leadni meg akkor is, ha felé viz. Elvégre testünk 70 %a viz
2019. máj. 14. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!