Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne hízzak...

Mit csináljak, hogy ne hízzak az mellett, hogy ehetek annyit és úgy, mint egy átlag ember?

Figyelt kérdés
30 éven felül vagyok, nem vágyom arra, hogy sokat egyek, de azért hadd legyen meg már a reggeli és az ebéd és egy kicsi vacsora és könnyű tízóraiként gyümölcs vagy zöldség. Úgy néz ki, hogy még a levegővétel is hízlal, nemhogy a főzelék vagy a gyümölcs:-( Igaz, hogy nem vagyok egy nagydarab jelenleg, de ha így kúsznak rám a kg-ok, előbb-utóbb a Röfi kategóriába fogok tartózni. Ez teljesen megkeseríti az életemet. Ráadásul lehet, szeretnék még egy gyermeket, és akkor tilos figyelnem magamra. Utána meg akkor lehetetlenség visszafogynom. Pedig tornázom is, mégis kúszik fel rám. Nem tudom, mit tegyek, kétségbe vagyok esve, nem szeretném, ha ez megkeserítené az életemet. Milyen segédeszközt, étrend kiegészítőt ajánlatok, hogy tornázás, egészséges étkezés mellett ne iperedjek állandóan? Szűztea, vagy milyen típusú zöld tea? Mert a hagyományos filteres zöld tea nem használ. Tabletta természetes anyagokból? Orvoshoz nem merek menni, mert körberöhögne... Vagy esetleg azért, mert tényleg túl sovány vagyok és így a szervezetem megkívánja a pluszot? Lenne egy határ, ahol megáll a gyarapodás és nem fogok a Donna Tonna kategóriáig hízni??? Ma reggel szűz teát fogok inni, hátha felpörgeti a dolgokat. Megértem, hogy az édességtől tartózkodni kell, de hogy egészséges kajákat meg kelljen vonnom magamtól, azt már elviselni nem bírom.
2010. júl. 6. 11:05
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
kép?
2010. júl. 6. 11:12
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem értem, milyen kép?

Nem vagyok kover egyaltalan, csak nehezen tudom tartani, akarmennyire akarom... nem akarok fogyókúrázni állandóan és a kg-okkal küzdeni.

2010. júl. 6. 11:17
 3/10 anonim ***** válasza:

én is 30 éves vagyok és hízékony ráadásul alacsony is. évek óta úgy tartom a súlyom, hogy odafigyelek az evésre és hetente 3-4 alkalommal 40 percet egy órát edzek. naponta 4-5 alkalommal eszek, általában könnyű kajákat, de ha épp megkívánok valami édességet az is belefér hetente egyszer. szerintem ha rendszeresen sportolsz és nem eszel össze vissza mindent akkor simán tarthatod a súlyod.

a másik meg, attól hogy gyereket szeretnél igenis figyelhetsz az étkezésekre és tornázhatsz is..én is most szeretnék babát de nem fogok semmit változtatni az étrendemen és mozogni is úgyanúgy fogok.

2010. júl. 6. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát az érdekes, hogy egészségesen ékezel zölsgég gyümlcsöket is és tornázol és úgyis hízol :S Nem irigyellek. Pedig szerintem ha betartanád és odafigyelsz mit eszel, kerülöd a cukros, lisztes, zsíros ételeket, és nem is eszel sokat nem kellene h hízz, persze ez egyénfüggő, szerintem torna helyett inkább járj el kocogni!!(nem futni) és figyelj az étrendedre. Valamilyen étrendkiegészítőt szedhetsz, teli vannak vele a boltok keresd meg a leginkább hozzád illőt:) én még a csalánteát ajánlom neked. Szerintem az anyagcseréddel van a probléma ha tényleg midentől hízol. Vegyél anyagcsere serkentő tablettát, vagy teákat. Vagy valamivel gyorsítsd fel az anyagcseréd. Sok ilyen kúrát olvasni, ami nem fogyókúra...
2010. júl. 6. 11:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Az is igaz, hogy nem mindig tartom be a szabályokat, de alapban odafigyelek. Ugye egy idő után megáll a hízás?
2010. júl. 6. 11:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Mennyi a bmi-d? tapasztalatból mondom, lehet, hogy a túl alacsony súly miatt van, és hát ebben a korban már az anyagcsere is lassabb...
2010. júl. 6. 11:43
 7/10 A kérdező kommentje:
19-nél nem több. Csak tartani szeretném ezzel van a gond egészséges étkezéssel és mozgással.
2010. júl. 6. 11:49
 8/10 A kérdező kommentje:
A vége az lesz,jól berágok, elkezdek zabálni mint az állat, meghízom, olyan kövér leszek, majd szétfolyok, és aztán végzem magammal...
2010. júl. 6. 14:42
 9/10 anonim ***** válasza:
tyűha... ez a gondolkodás egy tinitől még elmegy de egy 30 évestől? Nem hiszem el... Ha tényleg ilyen hizékony vagy és nem tudod mi van veled inkább beszélj egy orvossal vagy inkább dietetikussal.
2010. júl. 6. 15:56
 10/10 anonim ***** válasza:
sportolni kéne vmit.
2010. júl. 6. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!