Numbava Tündinél szeretnék programot vásárolni. Mennyi idő alatt szokta elkészíteni őket? Mennyire megbízható? És mennyibe kerül egy program?
Nincs kész hamar, de megéri, mert tökéletes munkát kapsz, nem egy: egyél reggel zabot, meg almát oszt csókolom!
Árat nem írok, mert én tavaly dolgoztam vele. Nekem megérte.
a 3/3-as anonim válaszolónak üzenem, hogy nem tudom mi alapján mondta ezeket a fals információkat,de nagyon gusztustalan amit művel, én mostanában vettem meg tőle a 8 hetes progragramot, és az sem került ennyibe...
Borzasztó mennyi rosszindulat van egy két emberben.
Aztán még annyit fűznék hozzá, hogy az orvosaimnak jobb esetben megvan a biológiai érettségije, mégis egy év alatt elhordtam hozzájuk Tündi legdrágább étrendjeinek a többszörösét, és jól félrekezeltek... Ha valaki drágának tartja, nekem már csak a youtube és instás videóiban elhangzó információk betartásával sikerült 2 hónap alatt 6 kilót leadnom. Az összetett betegségem miatt szerettem volna az ő segtségét kérni. Már az előkészületekből is látszik, hogy ez nem egy sablon, mint másoknál az A-B hét diéta, ami azt jelenti, hogy kapsz két napra receptet, és az egyikaz A másik a B. hét. Valóban nem olcsó, de mindenki maga dönti el, hogy neki megéri vagy sem. Szóval az eredeti kérdésre válaszolva, akkor mindenképp megéri, ha komolyan gondolod, hogy belevágsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!