Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha minden nap tornázok fél...

Vikike9203 kérdése:

Ha minden nap tornázok fél órát felülések lábemelés ilyenek, akkor mennyi idő alatt fogyok le 5 kilót?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 26. 18:12
 1/10 anonim válasza:
100%
Soha.
2019. ápr. 26. 18:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha mellé szemetet eszel akkor sehogy. Fogyáshoz diéta kell. A mozgás csak kiegészítés, formálódásra való.
2019. ápr. 26. 18:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A fogyás 70%-ban az étkezésen múlik, a többi a mozgáson.

Tornánál pedig az intenzív mozgás fogyaszt, és azt is minimum 30 percig kell csinálni, mert 30 perc után indul meg a zsírégetés.

Felüléssel meg tönkre vágod a gerincedet.

Inkább menj le futni, azzal többet érsz, mint ezekkel a semmit érő gyakorlatokkal, ha fogyni szeretnél.

2019. ápr. 26. 19:22
 4/10 anonim ***** válasza:
45%

Nagyjából egy hónap alatt, ha közben leállsz a szénhidrátok zabálásával. A következőket kerüld:

- Cukor, értelemszerűen. Nem, nem helyettesítheted mással, mint pl. méz vagy glükóz. Szokj hozzá a keserű kávéhoz. Ha nem ízlik, pár csepp tejszín mehet bele.

- Kenyér és péksütemények, azaz minden, ami sült tészta. Legfeljebb extrudált kenyér (Abonett) jöhet szóba.

- Fehér rizs. Barna kis mennyiségben és néha. Helyette érdemesebb átszokni a quinoára.

- Burgonya. Felejtsd el, nem létezik! Az édesburgonya jó, de abból se sokat.

- Mindenféle édesség.

Egy hónapig tartóztasd meg magad, de heti egyszer tarthatsz "bűnözős" napot, amikor ehetsz olyat is, amit nem kéne. Ez sem azt jelenti, hogy kitakarítod a cukrászdát!

Ezt a tornát szoktam ajánlani mindenkinek, nekem is bejött:

https://www.youtube.com/watch?v=jTYxEwlEukM

2019. ápr. 26. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
21%
4. Hülyeségeket írsz. Tarthatatlan, mindig mindent megvonó szenvedésnek semmi értelme.
2019. ápr. 26. 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

Már megbocsáss, de a 4-es nem ír h..lyeséget.

Ha szimplán csak elhagyod az étkezésedből a cukrot, a fehér lisztet és a gyorsan felszívódó szénhidrátokat rengeteget hozzájárulsz az egészségedhez és ha valaki fogyni szeretne, akkor így, igenis tud.

Pl. unokatesóm fia is hiába, hogy magas, de el van hízva, asztmás is. Mi hiába mondtuk neki, hogy egy picit vegyen vissza az édességből, nem tette. Mikor az orvos mondta, visszább vett. Jó pár kg-t leadott csak úgy, hogy mellőzi a cukrot!

2019. ápr. 26. 21:05
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

De. Ilyeneket ír, hogy a krumplit felejtse el. Màr miért kéne??? Havi 2- 3 alkalommal simàn lehet enni. Úgy Nem lesz hiànyérzete. Cukros édesség ugyanez. Ha havi egyszer eszik egy kis cukros valamit, nem fog úgy sóvàrogni utàna.

Annak könnyű aki pl nem hízékony , azt és akkor eszik amit akar akàr krumplit akàr édességet, csipszet bàrmit, minden nap més mozgàsszegény életmód mellett se hízik. Konkrétan a tesóm pl ilyen. És ő ugatott nekem hogy mondjak le a krumpliról tésztàról csipszről cukros édességről és akkor majd úgy le lehet fogyni. Könnyen dumàl az aki eheti ezeket de nem hízik.

A megvonàs bàrmilyen végleges formàja hülyeség. Egy ilyen diéta bukàsra van ítélve. Előbb utóbb hiànyozni fog valami és be fog zabàlni az ember. Lehet enni egy jó krumplipürét , sültkrumplit, spagettit, pizzàt, és sütit tortàt is, nem kell elfelejteni. Csak a gyakorisàg/ mennyiség nem mindegy.

2019. ápr. 26. 22:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Tudod áldozat nélkül nincs jutalom.

Utána lehet nézni, hogy milyen egészséges édességek vannak.

A tömény cukros tejcsokit le lehet cserélni minél magasabb kakaó tartalmú étcsokira.

A krumplit egye ebédre, ne vacsira.

A boltokban kapható pékütik kb. háromnegyede hulladék.

A pizzának se sok értelme van.

Aki fogyni akar, az hozzon áldozatot érte.

2019. ápr. 27. 06:23
 9/10 anonim ***** válasza:

"A megvonàs bàrmilyen végleges formàja hülyeség."

A 4-es azt is írta, hogy heti 1x ehet ilyeneket, úgyhogy ez nem is olyan durva megvonás. Én ennél sokkal ritkábban tértem el a diétámtól, nekem könnyebb volt így. Nem hülyeség, a finomított szénhidrátok és a krumpli nem nélkülözhetetlen, lehet helyettük más, hasznosabb ételeket enni hosszabb távon is. Egy idő után már nem is kívánja az ember, és felesleges lesz a "csalónap" is.

Egyébként a kérdező már több ilyen kérdést tett fel tavaly óta, a súlyán kívül (54 kg) nem árult el magáról semmit. Feltételezem, hogy nagyon fiatal, és nem is kell fogynia. Remélem, C-vitamint elkezdett már szedni a fogínyvérzésére... Úgyhogy szerintem tornázzon nyugodtan, ártani nem fog.

https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__9..

2019. ápr. 27. 09:51
 10/10 anonim ***** válasza:

9.

Igen igen, először azt írta hogy ezt azt felejtsen el, aztàn a végére mégis odavéste hogy hetente egyszer lehet enni.

Amúgy nekem nem kell bemutatni a dolgot, 2 hónapja vàltottam életmódot, semmi olyat nem felejtettem el/ vontam meg teljesen amit szeretek, ettől független fogyok.

Amikor viszont azzal kezd valaki hogy ilyen- olyan ételt az illető kezeljen úgy mintha nem is létezne...elveszett az egész. De aztàn làttam hogy pici önellentmondàssal a végére mégis odaírta hogy néha eheti .

2019. ápr. 27. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!