Ma már 6 szelet sütit és 3 palacsintát megettem, hogyan kompenzáljak?
#11. 4 km-t, az közelebb áll a süti kalófiatartalmához. 4x6=24 km, az több, mint egy fél maraton. Hajrá.
Csak vicceltem, az ünnepek további részében érezd jól magad, egyél, de mértékkel és ne csak zöldséget.
3, tudom,hogy milyen nap van ma... igazából most az egész 40 napos böjtöt nemtartottam,és a nagy péntek is így jött ki ezek miatt. Valahogy nem hangolódtam most rá a dolgokra amit sajnálok is,mert sok mindent köszönhetek az elmúlt évek során a 40 napos büjtnek. Többek között azóta vagyok vegetáriánus mikor 4 évvel ezelőtt úgy döntöttem most már a halról is lemondok.
Szóval ilyenformán tartottam a 40 napos böjtöt és nagy pénteket is hiszen semmiféle húst nem eszem. Igaz ezen a napon tényleg van aki semmit nem eszik,de most hazajöttem családomhoz akik amúgy vallásosak és láttam őket is,hogy sokat esznek,így elcsábultam..és azóta tényleg zöldségeket ettem csak.
"családomhoz akik amúgy vallásosak és láttam őket is,hogy sokat esznek"
Melyik vallás az, ahol sokat esznek nagypénteken?
figyelj nem részletezem,hogy miért nem köthetnél bele a vallásosságukba :DD de leesne a szád. És attól,hogy nagy pénteken ettek és nem koplaltak nem jelenti azt,hogy nem hisznek. Ők meg mindig ott vannak a misén és énekelnek és úgy élik életüket,mint a keresztények.Lehet te nem zabálsz ezen a napon és ettől érzed magad különbnek másoknál,de én nem ítélek el senkit,ha nem megy misére vagy eszik.
Ja ők meg egy pénteken sem esznek húst,akkor most ki a különb? te eszel? mert tudod a keresztényeknél péntek húsmentes ... szerintem ebbe most nem kellene bele beszélned...egy igazi keresztény nem kérkedik ilyenekkel és nem ítéli el a másikat,amit te teszel,úgyhogy erről ennyit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!