Szerintetek ez így jó lesz, hogy leadjak 5-6kg-ot? (bővebben)
Figyelt kérdés
El fogok járni 2naponta(vagy minden nap) 15-20percre futni. Utána edzek a rubint réka kazettára vagy simán magamtól valami edzést kitalálok(1óra). és diétás kajákat fogok enni...
+ hallottam valami lila diétáról, amit elvileg 2-3napig kell csinálni és csak lilát ehetsz, és lefogysz 3kilót.(Ez igaz??)
2010. júl. 5. 09:39
1/2 anonim válasza:
a lila diéta hülyeség. annyi ilyen van... tejdiéta, banándiéta, káposztaiéta, juharszirup.. ect.ect. megcsinalhatod lehet lefogysz de utána a duplája jön vissza. és ez nem süket duma. tapasztalatbol mondom én szinte az összes ilyet végigcsináltam becsületesen, de szart sem érnek, max. tönkreteszed úgy a gyomrod, hogy utána semmilyen diétát nem fogsz bírni... szoval szerintem felejtsd el. de amit először írtál az jó, ha egyre növeled a futást méggyorsabban megszabadulsz a feleslegtől. (mert elvileg ugye 30-40 perc után indul be a zsírégetés) Én azt javasolnám, hogy az 1 órás torna helyett inkább kocogj 30-40 percet szép lassú beszélgetős tempoban:) hatásosabb. Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
1000köszi hogy ilyen gyorsan választ kaptam + használhatót (:
2010. júl. 5. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!