Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalással mennyire lenne...

Koplalással mennyire lenne hatásos eredmény?

Figyelt kérdés

Most elsősorban a fiatalabb korosztályhoz fordulnék..

Sok mindent próbáltam, hogy lefogyjak. Be is tartottam, edzettem is mellette. Sem az edzés, sem a rossz ízű ételek, sem a pirulák nem segítettek. Arra gondoltam, hogy megprobálomazt, hogy nem eszek napokig. És az étvágyamat vízzel próbálnám csillapítani. Mondjuk két naponta ennék egyszer-egyszer.

Valaki folyamodott már ilyen "módszerhez"? Tapasztalatok?

És még valami.. Ha valaki esetleg ki akarna oktatni, akkor ne! Nem vagyok rá kíváncsi :)

16/l

2019. ápr. 7. 11:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon hülye ötlet. Felnőttnek is, de gyereknek még inkább, kérlek ne csináld.

Ez elég egzakt dolog, ha rendbe rakod az étkezésed és mozogsz rendesen akkor fogyni fogsz. Rengeteg segédanyagot találsz akár itt, akár más oldalakon. Látod, itt is segítő válaszokat kaptál. Lehet hogy lefogynál, de mellé kihullhat a hajad vagy tönkremehet a bőröd. Nem tudom mennyi túlsúlyod van, de inkább tegyél bele egy évet és baromi jól fogsz kinézni, és közben kicsattansz az egészségtől.

2019. ápr. 8. 00:24
 12/13 anonim ***** válasza:
58%

Koplalással mennyire lenne hatásos eredmény?

Itt a folyamat:

Koplalás => Hirtelen súlyvesztés, fogyás

Csökkentett kalóriabevitel => Lassabb anyagcsere

Zsír + izom, mint energiaforrás => Zsírégetés, fogyás

Még lassabb anyagcsere => Lecsökkent kalóriaszükséglet

Fogyás üteme csökken vagy megáll => Még keményebb koplalás

Energiahiány, fáradtság => Testmozgás hanyagolása

Csökkenő izomzat => Még lassabb anyagcsere

(Kicsivel) többet eszel => Azonnali raktározás

Éhező üzemmód => Lassú anyagcsere => Gyors súlygyarapodás

Leadott kilók visszajönnek => Hízás, hízástól való félelem

Ismételt nem-evés, koplalás => Felborult anyagcsere

Jojó-effektus => Hízás-fogyás ingadozása...

Szóval? Szerinted hatásos?

2019. ápr. 8. 16:10
 13/13 anonim válasza:
100%

Szia,17 eves vagyok, lany.

Tavaly kezdtem neki en is a koplalos dietanak, mellette edzettem egy orat naponta. 80kgrol sikerult lefogynom 60kgra. Tokeletesen ereztem magam, hogy ahhh minek kell ide az etel? Csak hulyeseg az egesz 2 naponta ettem egy kisebb tala parolt zoldseget. Ez a koplalos dietam tartott kb 2 honapig mikor tesin osszeestem. Amikor bevittek a korhazba kozoltek hogy nagy bajok vannak. A tapanyagot, szenhidratot, husokat teljesen megvontam magamtol. Mikor kiengedtek a korhazbol napi 3x etkeztem, a merleg 106kgt mutatott miutan visszaalltam az etkezesre. Hogy mit kaptam ettol a dietatol? Kb 2 hetig vekonynak ereztem magam, aztan magas vernyomas gondot, szivkamra tagulast, egyre tobb migrenes fejfajast es plusz kilokat. Szerintem nem szeretnel igy jarni, kesobb le fog menni a felesleg, ne add fel es ne koplalj!

2019. ápr. 8. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!