A felüléstől tényleg laposabb lehet a hasam?
Nem.
A hasad akkor lesz laposabb ha zsírt égetsz róla. A hasadon nincs akkora izomtömeg h te most azzal látható eredményt érjél el, kevesebb izom kevesebb sírt bont. Guggolással sem lehet fogyni, lábemeléssel se, fogyáshoz kardió mozgás kell (kocogás nem futás, bringa kényelmes tempóban, úszás, de legjobb a séta) csak ezt sokan nem fogják föl. Ezeket csináld naponta kb. egy óráig, emlyiket kedved van, lehet úgy is h egyik nap sétálsz, másik kocogsz, aztán bringa, ha olyan kedved van úszol, variáld ahogy kényelmes. Legjobb reggel ébredés után úgy h nem eszel semmit, akkor van alacsonyan a pulzus, inzulin szint, akkor lehet a legjobban fogyni. Csak arra figyelj, h ne vidd túlzásba, ha érzed h emelkedik a pulzus vegyél vissza a tempóból, mert akkor már megy át izommunkába a dolod, abbamarad a zsírégetés, és izmot vesztessz, valamint a tested a megevett szénhidrátot égeti nem a szírt.
Csak a hasadról nem fogsz fogyni, egész testről fogysz.
Az elsőnek igaza van, de meg ne próbálj étgyomorral elmenni futni:)
Remélem, hogy nem szeretnél beájúlni az egyik bokorba:)
Mindenképp egyél valamit elötte!!!
ÉS
a felüléseket, gugolást stb. se hagyd abba, mert ezek is hozzájárúlnak a fogyáshoz...:)
Igen, futni nem szabad, ezért írtam h könnyű tekerés, séta, kényelmes tempóban úszás. Ha nem végzel nagy izommunkát, és nem ettél előtte semmit, nem fogsz beájulni.
Bár ha rendben van a vérnyomása, van egy alap fizikuma akár még nagy tempóban futni is elmehetne reggel, semmi baja nem lenne...
Ha reggel fölkel, eszik, és úgy megy el KARDIÓZNI, akkor meg baromira nem fog fogyni, mert szénhidráthoz jut a szervezet, inzulin szint is megemelkedik...
De a futás nem alacsony szintű izommunka, nem is nagyon kardió mozgás, attól nem fogsz úgy fogyni, ha csak fogyáshoz kell nem legjobb.
Oké... én csak a saját tapasztalatból írtam:)
Nem vagyok elhizott, és sportolok kis korom óta, de mégis szédelgek meg alig látok, ha elfelejtek enni:D
nem.
én is felüléseztem és a hasam izmos volt,és éreztem már hogy kezd kockás lenni a hasam vagy nem tom,de tök kemény volt,viszont még mindig ott maradt rajta a hájjrétek.
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!