Mi számít kis túlsúlynak? Az én méreteim alapján kb mennyi idő alatt fogynék le?
Figyelt kérdés
163 cm vagyok, 62 kg, 24 éves. Szeretnék 55 kg lenni. Ugye ha nagy a túlsúlya valakinek, hamarabb adja le. Az enyémmel is összejöget a heti 1 kg, vagy inkább heti féllel kell számolnom?
Az enyém kis túlsúly, vagy közepes?
2019. márc. 31. 17:36
1/3 anonim válasza:
Szerintem kis túlsúly 7-10 kg felesleg. Nálad nincs sok, heti fél kg fogyással érdemes számolni, de inkább ne adj meg időpontot, mert a fogyás folyamatát nem lehet ennyire kiszámítani. Minden szervezet máshogy reagál rá. Lehetnek stagnálási-regenerációs időszakok is. Nálad olyan fél év szerintem.
2/3 anonim válasza:
Javaslom, használd a kaloriabazis.hu oldalt. kiszámolja neked, mennyi kalóriát ehetsz a célod eléréséhez. persze, nagyon becsületesen kell vezetni hozzá a napi táplálék bevitelt, de megéri. Szerintem az az egészséges, ha 4-6 hónap alatt adod le ezt a kicsi pluszt. (én 3 kilót szerettem volna 3 hónap alatt, így nekem napi 1200 kalória bevitelt engedélyezett).
3/3 anonim válasza:
Egyél kevesebb szénhidrátot, és valamivel több zsírt és fehérjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!