A méreteim alapján milyen alkatom van?
Sziasztok,fogalmam sincs hogy milyen alkatom van (almára tippelek). Igazából normál a súlyom, a hasamon van egy kis feleslegem. És akkor a méreteim:
Mell: 89cm
Derék: 70cm
Csípő: 90cm
Has(köldöknél mérve): 84cm
Combok: 54cm
165cm 58kg.
Nekem ugyanezek a parametereim. Majdnem.
Mell 83
Derek 64
Csipo 86
Has 73
Comb 56.5
168 cm 58 kg
Nekem szerintem homokora alakom van.
Tegyel fel te is kepet. Elozo voltam.
Kedves 4-es válaszoló!
Szerinted egy emberi test csak annyiból áll, amit te ide feltettél? Legalább a teljes felső tested is lett volna benne!!! Ez így bocsi, de értékelhetetlen.
A derekadat nem is lehet rendesen kivenni.
A kép alapján szerintem neked nem homokóra alakod van, mert semmi derekat nem látok. Nagyon egyben van az egész, semmi forma.
Gondolom feneked is elég lapos lehet, már csak abból kifolyólag is, hogy nagyon vékony a lábad és nem formás.
Javaslatom, hogy kezdj el súlyzós edzést végezni, hogy valami formád is legyen.
Kedves négyes válaszoló. Az alakod rendben van, de NEM homokóra. Ahhoz sokkal kisebb derekadnak kellene lennie. Mint ahogy a többi képeden is látszódik ( https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__8.. ) ez nem homokóra, hanem egy átlagos alak.
Ha tudsz angolul akkor a kibbe body types alapján megtudhatod a pontos test típusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!